about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

محققان امنیتی منابع جعلی سرویس رسمی Viber را مسدود کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی در گزارشی اعلام کردند 706 سایت‌ کلاه‌بردار شناسایی کرده‌اند که به منبع رسمی وایبر (Rakuten Viber) شبیه‌سازی‌شده‌اند. 

بر طبق گزارش این شرکت، در سال 2020 شمار منابع کلاه‌برداری که به سایت وایبر شبیه‌سازی‌شده‌اند نسبت به سال گذشته به 190% افزایش‌یافته است. در فدراسیون روسیه در سال گذشته بیش از 706 سایت کلاه‌بردار شناسایی‌شده که فعالیت 98% از آن‌ها مسدود شده است. 

کلاه‌برداری‌ها از ماه فوریه سال گذشته شروع‌شده و پاندمی نیز در آن بی‌تأثیر نبوده است، مهاجمان با سوءاستفاده از دهمین سالگرد تأسیس پیام‌رسان در سال 2020 سایت‌هایی با اطلاعات جعلی در مورد قرعه‌کشی‌ها و جوایز پیام‌رسان طراحی کرده و لینک آن‌ها را در چت‌های خصوصی و گروهی وایبر و خارج از آن به اشتراک گذاشته‌اند. 

آن‌ها برای جذب کاربران به سایت‌های خود از پیام‌هایی در مورد مسابقه، قرعه‌کشی و اهداء جوایز بهره برده و با در نظر گرفتن محل سکونت و زبان مادری قربانی و از طرف یک برند محبوب در کشور یا یک شخص مشهور این پیام‌ها را ارسال کرده‌اند. 

بر اساس برآوردهای شرکت گروپ آی‌بی 54% از کل جرائم سایبری دنیا که در 9 ماه اول سال 2020 انجام‌شده‌اند مربوط به استفاده غیرقانونی از برندها هستند. دو گروه از منابع در حوزه این جرائم دسته‌بندی می‌شوند.

گروه اول منابع فیشینگی هستند که اطلاعات حساب‌های کاربری یا اطلاعات کارت‌های بانکی کاربران را سرقت می‌کنند، گروه دوم مربوط به کلاه‌برداری‌های اینترنتی هستند که کاربران را به سمت و سویی سوق می‌دهند تا به میل خود وجه مورد درخواست مهاجمان را در قالب پرداخت سفارش‌های اینترنتی، دریافت غرامت، یا سهام‌های جعلی برندهای معروف پرداخت ‌نمایند. 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.