about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

انتشار شده در تاریخ

مسابقه امنیت سایبری، بدافزار جایزه می‌دهد

در جریان برگزاری یک مسابقه امنیت سایبری، بین شرکت‌کنندگان برتر باهدف تخریب و سرقت اطلاعات، بدافزار توزیع‌شده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک‌رید؛ افراد زیادی برای شرکت در مسابقه امنیت سایبری جمع شدند. تعداد زیادی‌ام برای حضور در این مسابقه به تایوان سفر کردند، این مسابقات که به میزبانی رییس جمهور تایوان در جریان است، شور و هیجان فوق‌العاده‌ای دارد. از حال و هوای این مسابقه که بگذریم این‌گونه به نظر می‌رسد که پلیس‌هایی که در این مسابقه حضور دارند، برای برقراری امنیت و حفاظت از کلیه شرکت‌کنندگان با هدف افزایش ایمنی است.
در خلل این مسابقه، پلیس ملی تایوان با موضوعی غیرمنتظره روبه‌رو شد. فلش دیسک‌هایی که برای همگان محبوب و باارزش است حاوی بدافزاری چینی بود. این فلش دیسک‌ها با ظرفیتی 8 گیگابایتی برای همه حضار اغواکننده بود، اما بدافزار درون آن برای نویسندگان و هکرهای تولیدکننده بسیار باارزش‌تر است. بدافزار «XtbSeDuA.exe» سیستم‌عامل‌های 32 بیتی را نشانه رفته و به‌عنوان جایزه در این مسابقه توزیع می‌شد که هوشیاری دست‌اندرکاران مانع وقوع اتفاقات و مشکلات گسترده شد.
این بدافزار که با رویکرد سرقت اطلاعات و تخریب طراحی‌شده در بررسی‌ها نمایان شد که اطلاعات سرقتی از افراد را به یک آدرس آی پی متعلق به کشور لهستان ارسال می‌نماید. حلقه گمشده این عملیات نیز آی پی لهستان بود که کارشناسان امنیت سایبری با بررسی بدافزار چینی به آن دست یافتند.
متأسفانه پلیس‌های این مسابقه قدری دیر موضوع را متوجه شدند و این موضوع موجب شد 54 نفر از 250 شخصی که USBs دریافت کرده بودند آن را به سیستم‌های خود متصل کرده و به این بدافزار آلوده شوند.
درنهایت به این نکته باید اشاره کرد که کارشناسان به این نتیجه رسیدند که این بدافزار جزو پروژه‌های جاسوسی سایبری چین (Chinese cyber espionage) بوده است.
 

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.