about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از کشته شدن یک افسر سایبری این رژیم خبر دادند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان، منابع عبری زبان از کشته شدن یک نظامی صهیونیست در مرکز اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یکی از افسران یگان سایبری ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به «افرات شریم زریحان» به هنگام رفتن به سوی یکی از پایگاه‌های ارتش مرده است.

این شبکه تلویزیونی عبری زبان در گزارش خود دلیل مرگ این افسر ارتش رژیم صهیونیستی را سانحه رانندگی عنوان کرد.

اطلاعات بیشتری از چگونگی وقوع این حادثه توسط منابع خبری مخابره نشده است.

خبر در حال تکمیل است.

منبع:

تازه ترین ها
اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

درخواست
1404/07/16 - 12:00- آسیب پذیری

درخواست اقدام فوری اف‌بی‌آی و بریتانیا برای رفع آسیب‌پذیری اوراکل

شرکت اوراکل آخر هفته گذشته هشدار امنیتی تازه‌ای صادر کرد و از مشتریان خود خواست تا آسیب‌پذیری خطرناکی را که هم‌اکنون توسط مجرمان سایبری مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد، هرچه سریع‌تر برطرف کنند.

مسدودسازی
1404/07/16 - 11:50- اروپا

مسدودسازی اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی در روسیه

روسیه گامی تازه برای مسدودسازی موقت اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی برداشته است؛ اقدامی که در ظاهر با هدف امنیت ملی و مقابله با پهپادها انجام می‌شود، اما در واقع بخشی از تلاش گسترده‌تر این کشور برای افزایش کنترل بر ارتباطات محسوب می‌شود.