about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع آمریکا دیگر تحت نظر دفتر تحقیقات ویژه نیروی هوایی آمریکا نخواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروی هوایی آمریکا مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع این کشور موسوم به DC3 را در 15 ژانویه رسماً به‌عنوان یک آژانس عملیات میدانی معرفی کرد. این مراسم در ستادِ دفترِ تحقیقات ویژه نیروی هوایی آمریکا که درکوانتیکو (Quantico) ایالت ویرجینیا مستقر است برگزار شد.

مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع آمریکا که 23 سال پیش تأسیس شد، تحت نظر دفتر تحقیقات ویژه نیروی هوایی آمریکا فعالیت می‌کرد. حالا این مرکز به‌عنوان یک آژانس عملیات میدانی مستقل و تحت نظارت مستقیم نیروی هوایی آمریکا به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

جفری اسپچت (Jeffrey Specht) مدیر اجرایی مرکز یادشده گفت:

به رسمیت شناختن مرکز جرائم سایبری به‌عنوان یک آژانس عملیات میدانی در نیروی هوایی، شاهدی برای تحول اساسی در توانایی‌ها و اهداف اصلی این مرکز است.

وی در ادامه افزود:

من اطمینان دارم که این ساختار جدید نه‌تنها به‌عنوان یک کاتالیزور برای ادامه روند تکامل این مرکز است تا به بهترین وجه نیازهای مأموریتی نیروی هوایی و وزارت دفاع را تأمین کند؛ بلکه با افزایش ظرفیت و تمرکز ما، به ما کمک می‌کند از وزارت دفاع و نیروی هوایی بهتر پشتیبانی کنیم. این چشم‌انداز شامل تعهد قاطعانه به اصول مرکز جرائم سایبری و ادامه همکاری با دفتر تحقیقات ویژه و جوامع بزرگ‌تر اطلاعاتی و اجرایی در وزارت دفاع آمریکا خواهد بود.

ژنرال تری ال بولرد (Terry L. Bullard) فرمانده مرکز تحقیقات ویژه نیروی هوایی آمریکا بر تکامل مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع این کشور تأکید کرد.

بولرد همچنین خاطرنشان کرد:

مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع در زمان فعالیت‌های خود، خدمات تحلیلی رسانه‌ای و دیجیتال بی‌نظیری در حوزه‌های، آموزش، تجزیه‌وتحلیل و راه‌حل‌های فنی برای مجموعه مشکلات امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی، اجرای قانون، مقابله با تروریسم و مقابله با جاسوسی ارائه داده است. ما می‌دانیم که مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع به‌عنوان یک آژانس مستقل به این سنت و اراده افتخارآمیز خود ادامه خواهد داد تا توانایی‌های خود را برای محافظت از کشور و متحدان اصلی ما فراهم کند. دفتر تحقیقات ویژه نیروی هوایی یک شریک افتخارآمیز در تلاش‌های این مرکز بوده و خواهد بود و ما مشتاقانه منتظر نوآوری و موفقیت‌های آینده هستیم.

مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع آمریکا به‌طور رسمی در 1 اکتبر 2001 فعال شد. بااین‌حال، منشأ آن به فوریه 1998 بازمی‌گردد که جان هامر (John Hamre) معاون وزیر دفاع وقت آمریکا، دستورالعمل شماره 27 اصلاحات دفاعی را صادر کرده و نیروی هوایی را به ایجاد یک آزمایشگاه مشترک رایانه‌ای و یک برنامه آموزشی ترغیب کرد. در آن زمان فرمانده نیروی هوایی آمریکا رئیس دفتر تحقیقات ویژه را به‌عنوان مدیر برنامه کلی برای هر دو فعالیت تعیین کرد و دفتر تحقیقات ویژه را در رأس کار خود قرارداد.

Paragraphs

امروزه مرکز جرائم سایبری وزارت دفاع آمریکا با استفاده از توانایی‌ها و تخصص بیش از 5 هزار پرسنل نظامی، غیرنظامی و پیمانکاری خود خدماتی نظیر تحلیل‌های رسانه‌ای و دیجیتالی تخصصی، آموزش سایبری، تحلیل‌های سایبری و تکامل ابزارهای تحلیلی و به اشتراک‌گذاری آسیب‌پذیری‌های سایبری را ارائه می‌دهد تا از وزارت دفاع و شرکای داخلی و بین‌المللی آن پشتیبانی کند. این مرکز همچنین به‌عنوان یکی از هفت مرکز سایبری فدرال تعیین‌شده که در قبال دستورالعمل 54 امنیت ملی ریاست جمهوری مسئولیت بر عهده دارد و یک مرکز برتر است که طبق دستور وزارت دفاع آمریکا به تحلیل‌های رسانه‌ای و دیجیتالی می‌پردازد.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/04/22 - 13:47- آفریقا

آغاز برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی در کنیا

برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی و با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنیا راه‌اندازی شد.

تام
1404/04/22 - 12:33- آمریکا

تام کمپ و آینده قانون‌گذاری حریم خصوصی داده‌ها در کالیفرنیا و آمریکا

تام کِمپ، رئیس جدید سازمان حفاظت از حریم خصوصی کالیفرنیا، از آوریل ۲۰۲۴ مسئول اجرای قوی‌ترین قوانین ایالتی آمریکا در حوزه حریم خصوصی داده‌هاست، از جمله قانون «حذف اطلاعات» یاDelete Act .

افشا
1404/04/22 - 12:26- جرم سایبری

افشا اطلاعات ۵.۷ میلیون نفر در حمله سایبری به شرکت هواپیمایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که در پی حمله سایبری هفته گذشته، اطلاعات شخصی حدود ۵.۷ میلیون نفر افشا شده، اما این داده‌ها برای دسترسی به حساب‌های مسافران وفادار (Frequent Flyer) کافی نیست.