about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

گوگل اعلام کرد که اولین مرکز تحقیقات هوش مصنوعی آسیا را در چین افتتاح می‌کند که قرار است در مرکز پکن پذیرای محققان فعال در این زمینه باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مرکز هوش مصنوعی گوگل قرار است برای محققان فعال در این زمینه ورک شاپ ها و کنفرانس های مختلف برگزار کند.

محققین شرکت IDC پیش بینی کرده اند که جامعه جهانی به طور متوسط 46 میلیارد دلار را تا سال 2020 صرف تحقیقات مربوط به هوش مصنوعی می‌کند. در جولای سال جاری میلادی مقامات حکومتی چین از هدف خود برای فعالیت در صنعت تولید صلح آمیز محصولات مبتنی بر هوش مصنوعی با صرف هزینه 130 میلیون دلار تا سال 2030 پرده برداشتند. شهرهای چین نظیر تیانجین نیز قرار است میزبان یک مرکز تحقیقاتی با محوریت هوش مصنوعی باشد. تیانجین قرار است برای ساخت این مرکز 5 میلیارد دلار هزینه کند.

دولت چین در نظر دارد در میان شرکت های چند میلیارد دلاری این کشور، نظیر Baidu، علی بابا و تنسنت، توسعه هوش مصنوعی را در راس کارهای خود قرار دهد.

مجله MIT Technology Review با اشاره به اقدام اخیر کمپانی های چینی برای استخدام متخصصین فعال در زمینه هوش مصنوعی اعلام کرد این شرکت ها موانع کمتری برای جمع آوری داده انسان ها و کاربران نسبت به سازمان های دولتی دارند. با توجه به اهمیت این مسئله می‌توان پیش بینی کرد که این کمپانی ها موفقیت بیشتری در توسعه تکنولوژی های مبتنی بر هوش مصنوعی دارند.

در حال حاضر محققان چینی فعال در زمینه های هوش مصنوعی، توسعه سیستم های تشخیص چهره، سیستم های پردازش تصاویر و سیستم های خودران اتومبیل ها توان زیادی پیدا کرده‌اند و افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی گوگل می‌تواند قدمی مثبت در زمینه افزایش روند بکارگیری توان این گروه های تحقیقاتی در ساخت تکنولوژی های نوین حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی باشد.

تازه ترین ها
دو
1404/07/09 - 16:26- آمریکا

دو برنامه کلیدی امنیت سایبری آمریکا در آستانه توقف

دو برنامه مهم فدرال در حوزه امنیت سایبری آمریکا قرار است از صبح چهارشنبه متوقف شوند، زیرا رهبران کنگره نتوانسته‌اند بر سر تأمین مالی دولت به توافق برسند.

کاهش
1404/07/09 - 16:23- اروپا

کاهش رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری

رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری به علت تهدیدهای فزاینده و فشار مداوم روبه‌کاهش است.

حمله
1404/07/09 - 16:21- جرم سایبری

حمله سایبری به غول آبجوسازی ژاپن

شرکت نوشیدنی ژاپنی آساهی اعلام کرد که یک حمله سایبری اخیر باعث اختلال سیستمی شده که بر توانایی این شرکت در ارسال سفارش‌ها و مدیریت مرکز تماس تأثیر گذاشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.