about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مجرمان سایبری حساب‌های فیس بوک افراد مختلف را هک و صفحاتی را که کاربر هیچ علاقه ای به آنها ندارند لایک می‌کنند.

موسسه خبری سایبربان: Like یکی از ویژگی‌های بسیار تعاملی فیس بوک، این غول رسانه ای اجتماعی است. در طی گزارشی توسط کانال 4 تلویزیون بریتانیا نشان داده شد که مجرمان سایبری حساب‌های فیس بوک افراد مختلف را هک و صفحاتی را که کاربر هیچ علاقه ای به آنها ندارند لایک می‌کنند.

به گزارش تلوزیونی کانال 4 بریتانیا، به عنوان مثال حساب کاربری شخصی با نام ریچارد سوتارد، نشان می‌دهد که او یکی از کاربران فیس بوکی است که چند ده صفحه از نمایش‌های تلویزیونی و فیلم را لایک کرده و مشخص شده که تعداد آنها به بیش از چهار هزار لایک می‌رسد!

ظاهرا او اکثر صفحات مستهجن در فیس بوک را انتخاب کرده، اما واقعا این چنین نیست. کانال 4 به سراغ ریچارد سوتارد رفت و وی در این ارتباط بیان کرد که حساب کاربری فیس بوکش هک شده است. او گفت که " من فکر نمی‌کنم که تا کنون چیزی را در فیس بوک لایک کرده باشم، من واقعا زمانم را برای فیس بوک تلف نمی‌کنم، حالا متوجه شده ام که صفحه کاربریم با تعداد زیادی از لایک‌ها به نمایش در آمده. من سعی کردم که آنها را حذف کنم اما نتوانستم."

بیش از 4 هزار لایکی که در حساب کاربری آقای سوتارد مشاهد شده ، تنها بخش کوچکی از 4.5 میلیارد لایکی است که به طور روزانه در فیس بوک اضافه می‌شود.

اما کانال 4 تصریح می‌کند که همه این لایک‌ها در فیس بوک واقعی نیستند، چرا که هکرها نیز در دامن زدن به آنها نقش دارند. آنها حساب کاربران را هک و سیلی از بازار سیاه لایک را به راه می‌اندازند. همانطور که تعداد کاربران در فیس بوک از 1.15  میلیارد هم گذشته، بسیاری از کاربران این پلت فرم را دنبال و صفحات طرفداران خود را لایک می‌کنند. این واقعیتی است که  این پلت فرم را به یک رسانه عظیم از بازاریابی برای شرکت‌های داخلی و بین المللی تبدیل کرده است.

اما واقعیت دیگر اینست که همراه با کمپین‌های بازاریابی قانونی که طرفداران شرکت‌ها را افزایش داده، شرکت‌های غیر قانونی هم وجود دارند که در تلاش برای افزایش هواداران خود می‌باشند.

فیس بوک در اظهار نظری به کانال 4 بریتانیا گفت که حساب آقای ریچارد توسط بدافزار مخربی باعث بروز چنین اتفاقی شده است. این بدافزار به لایک‌ها اجازه می‌داد که در حساب کاربری وی ادغام شوند. همچنین بیان کرد که آنها حدود 25 میلیارد فعالیت را به صورت روزانه برای پروفایل‌های جعلی و اسپم‌ها برای بررسی بیشتر چک می‌کند. همچنین بیان کرد که آنها اجازه خرید و فروش لایک‌ها را نیز به هیچ کس نمی‌دهند.

با این حال فیس بوک قادر به متوقف کردن همه بدافزارها در یک طیف گسترده ای از روش هایی که محدودیت‌های فیس بوک در مقابله با آنها وجود دارد نبوده است. بنابراین بسیاری از کلاهبرداری‌های جدید در راهند که پیگیری مکرر همه آنها سخت می‌باشد.

با توجه به تحقیقاتی که توسط فیس بوک انجام گرفت، این شرکت تمامی صفحات خاصی را که دارای لایک جعلی بودند را حذف کرده است. /

 

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.