about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

مراقب حضور آنتی ویروس های جعلی باشید

در اکثر کشورهای جهان از جمله ایران چند سالیست که نسخه های مختلف آنتی ویروسهای جعلی و تقلبی نه تنهادر فضای اینترنت و وب سایت ها، بلکه در بازار نیز به وضوح قابل مشاهده هستند و به فروش می رسند. هدف از انتشار چنین نرم افزارهای تقلبی، سرقت اطلاعات و کسب در آمد برای مجرمان سایبری می باشد.

بسیاری از ضد ویروسهای جعلی با هدف سرقت اطلاعات مخصوصا اطلاعات حساس و محرمانه کاربران توسط خلافکاران و کلاهبرداران سایبری ساخته و منتشر می شوند .

برخی از خلافکاران سایبری با کمک نرم افزارهای آنتی ویروس جعلی، سیستم و تجهیزات کاربران را با ویروس و تروجان های مختلف آلوده کرده و کنترل آنها را در اختیار می گیرند.

متاسفانه در ایران تعداد قابل توجهی از کاربران موبایل ، تبلت و رایانه آشنایی درستی نسبت به امنیت فضای مجازی و محصولات آنتی ویروس نداشته و همین موضوع باعث می شود تا به سادگی گرفتار آنتی ویروسهای جعلی و تقلبی مخصوصا نسخه های ایرانی و فارسی این نوع ضد ویروسها شوند .

خرید و استفاده از نسخه های اصلی و معتبر محصولات آنتی ویروس نه تنها باعث می شود تا از خطر تهدیدات مختلف سایبری در امان باشید ، بلکه می توانید از ویژگی های امنیتی اضافی و خدمات فنی و پشتیبانی شرکت تامین کننده محصول نیز استفاده نمائید .

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.