about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

وزیر ارتباطات از آغاز مذاکره وزارت خارجه برای حل مشکل تحریم‌ اپلیکیشن‌های ایرانی در فروشگاه‌های جهانی اپلیکیشن خبر داد و گفت: مخالفتی با لایو اینستاگرام وجود ندارد.


به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه بازدید از سومین لیگ بازی‌های رایانه‌ای در جمع خبرنگاران از پیگیری برای محدودیت‌های به وجود آمده در حوزه دسترسی به اپلیکیشن‌های ایرانی در بازارهای جهانی اپلیکیشن ازجمله «اپ‌استور» و «گوگل‌پِلی» خبر داد و گفت: تمامی تلاش این است که این موضوع به‌صورت کلی حل شود. بر این اساس وزارت امور خارجه رایزنی‌های خود را آغاز کرده و مباحث در حال انجام است که در صورت به دست آمدن نتیجه، آن را اعلام خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه محدودیت تبادلات مالی روی «اپ‌استور» و «گوگل‌پلی» برای بازی‌های موبایلی نیز وجود دارد، ادامه داد: موضوع پرداخت آنلاین برای بازی‌های خارجی، یکی از مواردی است که باید آن را با مذاکره با بانک مرکزی حل کنیم.

عضویت جهرمی در چهار شبکه اجتماعی داخلی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام حمایت از شبکه‌های اجتماعی داخلی در کشور گفت: از روز گذشته حساب کاربری خود را در شبکه‌های «سروش»، «بیسفون پلاس»، «کلوب» و «تبیان» آغاز کرده‌ام و امیدوارم با حضور فعال خود در این شبکه‌ها، پاسخگوی سؤالات مردم باشم و همچنین در ترویج استفاده از شبکه‌های سرویس‌های داخلی مؤثر واقع شوم.

آذری جهرمی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه حضور در شبکه‌های داخلی به معنای محدودیت شبکه‌های خارجی خواهد بود، گفت: نه این موضوع درست نیست و ما نگاه سلبی در این حوزه نداشته و حضورمان به معنای حمایت از شبکه‌های داخلی صورت می‌گیرد و نه محدودیت.

وی با اشاره به فعالیت خود در شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده در ایران همچون توییتر گفت: استفاده از فیلترشکن غیرقانونی است و من به‌عنوان وزیر ارتباطات، مجوز ورود بدون فیلتر به اینترنت دارم و ازاین‌جهت از فیلترشکن استفاده نمی‌کنم.

مخالفتی برای سرویس پخش زنده اینستاگرام وجود ندارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سؤالی در مورد اختلالات سرویس پخش زنده اینستاگرام و مخالفت‌هایی که با این سرویس وجود دارد، تأکید کرد: این اختلالات به‌هیچ‌عنوان مربوط به ما نیست و مخالفتی نیز با فعال بودن این سرویس در کشور وجود ندارد.

وی در مورد آخرین وضعیت رفع فیلتر سرویس تماس صوتی تلگرام نیز گفت: مذاکره برای رفع فیلتر این سرویس در حال انجام است، اما هنوز نتیجه‌ای نگرفته‌ایم که آن را اعلام کنیم.

اختصاص ۱۰ میلیارد تومان وام به بازی‌های داخلی

وزیر ارتباطات با تأکید بر حمایت مالی و معنوی از بازی‌های رایانه‌ای در کشور گفت: هم‌اکنون حوزه بازی‌های رایانه‌ای موردتوجه در دنیا است و ما نیز باید برای افتخارآفرینی جوانان ایرانی تسهیلات به این بخش اختصاص دهیم.

وی با بیان اینکه تمامی تلاش این است که سرویس‌های موردنیاز بازی‌های رایانه‌ای در ایران باکیفیت بالا طراحی شود، اضافه کرد: امروز تأخیر طبیعی دربازی‌های آنلاین حدود ۱۰۰ میلی‌ثانیه است، اما ما شاهد هستیم که برخی از این بازی‌های خارجی بالغ‌بر ۴۰۰ میلی‌ثانیه در شبکه کشور تأخیر دارند که با استاندارد جهانی فاصله دارد و کار آیی بازی را از بین می‌برد، به همین دلیل طراحی فنی شبکه به سمت اینکه بتوانیم شرایطی فراهم کنیم که کاربران ایرانی بتوانند دربازی‌های آنلاین بین‌المللی شرکت کنند، مدنظر ما قرار دارد.

واعظی از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان وام در قالب تسهیلات وجوه اداره شده وزارت ارتباطات به تولیدکنندگان بازی‌های آنلاین در سال گذشته خبر داد و گفت: ازآنجایی‌که بازی رایانه‌ای یکی از صنایع سودآور است، وزارت ارتباطات با حمایت از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بر تقویت این صنعت تأکید دارد.

تشکیل کارگروه ساماندهی گیم با حضور وزارت ارشاد و معاونت علمی و وزارت ارتباطات

جهرمی در مورد ساماندهی بازی‌های رایانه‌ای در کشور گفت: گیم یکی از چهار حوزه پرطرفدار در میان کاربران فضای مجازی در دنیا است و انتقال مفاهیم، فرهنگ‌سازی و تربیت از طریق بازی‌های رایانه‌ای در دنیا رایج است، بر این اساس ما نیز نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته و یکی از محورهای اصلی شبکه اطلاعات را به این موضوع اختصاص داده‌ایم.

وی افزود: در همین حال قرار است کمیته‌ای با همکاری وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات و معاونت علمی رئیس‌جمهور در راستای ساماندهی بازی‌های خارجی در کشور و تقویت بازار بازی‌های داخلی تشکیل شود.

هماهنگی با وزارت ارشاد برای انتقال سرور بازی‌های خارجی به ایران

وزیر ارتباطات همچنین در مورد انتقال سرور بازی‌های آنلاین خارجی پرطرفدار به ایران توضیح داد: در این زمینه هماهنگی‌هایی با وزارت ارشاد انجام‌شده است و مذاکراتی نیز با ارائه‌کننده‌های بازی‌های خارجی صورت گرفته که تاکنون دو مورد نیز تقریباً به تأیید رسیده است.

وی ادامه داد: برخی بازی‌ها رایگان بوده و انتقال سرور و ایجاد یک نود در کشور ما از سوی سرویس‌دهنده‌های خارجی به‌راحتی قابل انجام است که در این زمینه در حال مذاکره هستیم، اما برخی بازی‌ها نیز ازنظر وزارت ارشاد با ایراداتی همراه است که باید مذاکرات خود را برای این بازی‌ها انجام دهیم و تغییر چارچوب‌ها و پارامترهای موردنیاز ما متناسب بافرهنگ جامعه صورت گیرد که این موضوع در حال پیگیری است.

واعظی گفت: وزارت ارتباطات برای ارائه سرویس باکیفیت به کاربران بازی‌های رایانه‌ای نیاز به هماهنگی با وزارت ارشاد ندارد، اما فعالیت محتوایی بازی‌ها باید از سوی وزارت ارشاد صورت گیرد.

تنظیم لایحه مالکیت فکری و معنوی در حوزه فناوری اطلاعات

وزیر ارتباطات همچنین از پیگیری اجرایی شدن قانون کپی‌رایت در این حوزه خبر داد و گفت: موضوع مالکیت فکری و معنوی و نیز حفظ حریم خصوصی کاربران فضای مجازی یکی از نیازهای حمایتی کسب‌وکارهای نوپا محسوب می‌شود و در این زمینه کارگروه حقوقی وزارت ارتباطات در حال بررسی برای بازتعریف این قانون است.

وی گفت: قصد داریم لایحه‌ای تنظیم کنیم که حوزه مالکیت فکری و معنوی و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی موردتوجه قرار گیرد و این لایحه را به دولت ارائه داده تا برای تصویب به مجلس دهد. در این خصوص با مرکز پژوهش‌های مجلس و کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال همکاری هستیم.
در بازدید وزیر ارتباطات از سومین لیگ بازی‌های رایانه‌ای، فینال لیگ فوتبال رایانه‌ای (لیگ pes) برگزار شد و وزیر ارتباطات جایزه این مسابقات را به برنده آن اهدا کرد.

قرار است برنده این بازی‌ها به مسابقات قهرمانی جهان در فوتبال رایانه‌ای معرفی و اعزام شود.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.