about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

معاونان وزرای ارتباطات جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در یک دیدار دوجانبه ضمن مرور توافقات پیشین دو کشور بر توسعه روابط و همکاری‌های مشترک در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر محمدزاده لاجوردی، معاون وزیر و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، میزبان الکساندر شویتوف، معاون وزیر توسعه دیجیتال، ارتباطات و رسانه های جمعی روسیه و هیات همراه بود. 

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این دیدار که جمعی از شرکت های ایرانی و روسی فعال در حوزه ساخت زیرساخت های ارتباطی نیز حضور داشتند با ابراز خرسندی از تجدید دیدار دو طرف در کمتر از چهار ماه، ابزار امیدواری کرد که سفر هیات روسی به تهران، توسعه روابط دوجانبه دو کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را شتاب بخشد. 
لاجوردی در ادامه پس از تشریح ساختار شرکت ارتباطات زیرساخت و ماموریت های این شرکت، به مرور موضوعات مورد علاقه دو کشور برای توسعه همکاری های مشترک پرداخت. 
وی توسعه زیرساختهای ارتباطی مشترک، ترانزیت داده، اقتصاد دیجیتال و بازارسازی برای شرکت های ایرانی و تولید محصولات مشترک و همچنین مقابله با یکجانبه گرایی برخی سکوها و پلتفرم های بین المللی را از جمله مهمترین موضوعات مورد علاقه طرف ایرانی برای همکاری های مشترک با طرف روسی برشمرد. 
الکساندر شویتوف نیز در این دیدار با استقبال از طرح موضوعات مورد علاقه از سوی همتای ایرانی برای توسعه همکاری ها تاکید کرد که در این سفر برای اجرایی کردن توافقات دوجانبه و همچنین توسعه همکاری ها و همگرایی بیشتر کاملا آماده هستیم. 
سپس معاون وزیر ارتباطات کشورمان پیشنهاد کرد که برای اجرایی شدن هر چه سریعتر توافقات نفراتی از سوی دو طرف تعیین شود تا با مذاکرات فشرده زمینه عملی شدن آنها را فراهم کنند که این پیشنهاد نیز مورد استقبال طرح روسی قرار گرفت. 
در ادامه این دیدار، شرکت های ایرانی و روسی به بررسی زمینه های مشترک همکاری ها در دو کشور پرداختند.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.