about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مذاکرات تجاری ایران با برندهای فناوری دنیا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات سایبربان؛ محمدرضا طلایی با اشاره به آغاز کار نمایشگاه جیتکس 2015 در روز 26 مهر، گفت: در حاشیه این نمایشگاه و در روز 20 اکتبر (مصادف با 28 مهر) در دبی، همایشی به‌منظور معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت ICT ایران و برقراری ملاقات تجاری با شرکت‌هایی از جمله اپل، مایکروسافت و اوراکل در محل مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می‌شود.
وی از برگزاری همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت ICT ایران در نمایشگاه جیتکس امارات خبر داد و اظهار داشت: براساس تفاهم‌نامه همکاری بین مجمع تشکل‌های ICT و نمایشگاه جیتکس، ملاقات تجاری و برقراری ارتباط با مدیران ICT و مدیران جیتکس برنامه‌ریزی شد.
او با بیان اینکه هیئت‌هایی از کشورهای مصر و نیجریه برای ملاقات تجاری با شرکت‌های ایرانی اعلام آمادگی کرده‌اند، یادآور شد: در این ملاقات، مسئولان ایرانی از جمله مدیرکل توسعه کسب‌و‌کار بین‌المللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد، معاون تشکل‌های اتاق ایران و مدیران چهار تشکل ICT وابسته به اتاق بازرگانی ایران حضور دارند.
رییس مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران یادآور شد: پس از چند سال وقفه، امسال پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شده است و در پی آن 11 شرکت از این طریق و سه شرکت مستقل از آن در نمایشگاه جیتکس حضور دارند که این اعلام حضور در شرایط پساتحریم بسیار مفید خواهد بود.
او با تأکید بر ضرورت حمایت سازمان توسعه تجارت از این‌گونه اقدامات، گفت: این سازمان اخیراً 100 میلیارد تومان برای حمایت از بخش خصوصی برای ارائه مشوق‌های صادراتی در نظر گرفته و با توجه به اینکه در سال‌های گذشته صنعت ICT از امکانات حمایتی و مشوق‌های توسعه صادرات محروم بوده است، انتظار داریم در دوره جدید حمایت‌ از بخش ICT متوقف نشود.
طلایی اظهار امیدواری کرد: با تداوم این مسیر حمایتی، در نمایشگاه‌های آتی GSM بارسلونا و سبیت آلمان نیز شاهد حضور شرکت‌های ایرانی باشیم که در نهایت هدف افزایش رقم صادرات محقق شود.

 

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.