about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

روز گذشته مد Create اینستاگرام با مجموعه ای از قابلیت های تازه از جمله Throwback یا بازگشت به گذشته معرفی شد. Create اینستاگرام را بیشتر از گذشته به یک شبکه اجتماعی چند منظوره بدل می کند و انعطاف پذیری انتشار طیف وسیعی از انواع محتوا را به آن خواهد بخشید.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ در مد موسوم به Create قابلیتی به نام on this day در نظر گرفته شده است که یکی از پست های شما در آن تاریخ مشخص را به صورت تصادفی نمایش می دهد. کافیست دکمه تاس را انتخاب نمایید تا پست دیگری را در On This Day ببینید و بعد از آنکه پست مورد نظر را انتخاب کردید میتوانید آن را در استوری های خود با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید.

به گفته یکی از سخنگویان اینستاگرام مد جدید Create امکانی را در اختیار کاربران می گذارد که استیکرهای تعاملی، نقاشی و متن را بدون نیاز به عکس یا ویدیوی جدید با یکدیگر ترکیب و با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید. On This Day در واقع به نوعی خاطرات را یادآوری می کند و به شما اجازه می دهد که از طریق قابلیت های دایرکت و استوری آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید. البته اگر ویدیوهای قدیمی هم با کمک این قابلیت به صورت خودکار در استوری پلی می شدند بسیار خوب بود اما فعلا باید روی آنها اشاره کنید تا در صفحه ای جداگانه باز شوند.

گفتنی است اینستاگرام اوایل امسال با معرفی قابلیت تازه ای به اسم Memories یادآوری گذشته را برای کاربرانش ساده تر کرده بود اما از آنجایی که این امکان از طریق مسیر پیچیده Profile -> Three-Line ‘Hamburger’ Sidebar -> Archive قابل دسترس بود خیلی ها از آن خبر نداشتند.

حالا دسترسی به قابلیت On This Day که در واقع بخشی از مد  Create محسوب می شود و درون ابزار درست کردن استوری قرار گرفته به مراتب راحت تر از Memories است. برای دسترسی به این امکان کافیست در قسمت دوربین استوری، صفحه را در پایین به جای چپ به راست سوایپ کنید. Create به شما امکان خواهد داد که از استیکرهای جدید روی ویدیوها و عکس های خود استفاده کنید و همزمان پیشنهاداتی را هم در مورد اینکه چه محتوایی را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید به شما ارائه میدهد.

شمارش معکوس برای رسیدن تعطیلات آخر هفته، تمام شدن ساعت کاری و هرچیز دیگر از جمله گزینه های در نظر گرفته شده برای مد Create اینستاگرام است.

از جمله پرسش های چند گزینه ای که در این بخش می توانید از مخاطبان خود بپرسید این است: بزرگ ترین ترس من چیست؟

نظرسنجی هایی با پاسخ های از پیش تعیین شده نیز در مد Create اینستاگرام تدارک دیده شده است.

پرسش های خلاق با جواب های مختلف که البته اینستاگرام سه پرسش پیشنهادی را هم برایتان تدارک دیده است از دیگر بخشهای Create است.

اینستاگرام همچنین گیف های جدیدی را با همکاری Giphy ارائه کرده که به شما امکان می دهند به دنبال Gif مورد نظرتان بگردید و آن را با ابعاد مورد نظرتان روی پست Create خود بکار ببرید.

با در نظر داشتن امکاناتی که از امروز به اینستاگرام اضافه شد میتوان با اطمینان گفت که دیگر این ابزار چیزی فراتر از یک شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس و فیلم است.

تازه ترین ها
آزمایشی
1404/08/27 - 19:48- هوش مصنوعي

آزمایشی که ثابت کرد هوش مصنوعی هنوز نمی‌تواند جای انسان را بگیرد

شرکتی که تقریباً به‌طور کامل توسط کارمندان تولید شده توسط هوش مصنوعی اداره می‌شد، در هرج‌ومرج فرورفت تا خیال خیلی از افراد درباره احتمال برکناری قریب الوقوعشان توسط هوش مصنوعی تا حدودی راحت شود.

مدیرعامل
1404/08/27 - 19:46- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل: هیچ شرکتی از ترکیدن حباب هوش مصنوعی در امان نخواهد بود

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، هشدار داد که در صورت ترکیدن حباب هوش مصنوعی، هیچ شرکتی در امان نخواهد بود.

وزیر
1404/08/27 - 19:42- سایرفناوری ها

وزیر ارتباطات در اجلاس جهانی: هماهنگی کشورها کلید توسعه دیجیتال

اجلاس جهانی توسعه ارتباطات راه دور ۲۰۲۵ امروز در باکو آغاز شد و «سید ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات ایران، در نخستین ساعات حضور خود در این رویداد، علاوه بر شرکت در جلسه عمومی، دیدارهای متعددی با وزرای ارتباطات کشورهای مختلف انجام داد.