about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت می‌گوید که حمله اخیر منع خدمت توزیع شده (DDoS) از خارج کشور به پیام‌رسان‌های داخلی از حدود ۴ هزار ۲۲۹ مبدا مختلف در سراسر دنیا اتفاق افتاده و بیشترین حجم حملات نیز روی پیام‌رسان ایتا صورت گرفته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ امیر لاجوردی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت جزییات حمله سایبریی اخیر به پیام‌رسان‌های داخلی را  را در یک گفت‌وگو با صداوسیما اعلام کرده است.

به گفته او در سه ماه گذشته حملات سایبری به کشور افزایش داشته، اما حملات DDoS در آذر ماه به اوج خود رسیده که از جمله این حملات، حمله به پیام‌رسان‌های داخلی از سوم دی ماه بوده است.

لاجوردی در مورد جزییات این حمله گفت: «از شب سوم دی ماه حدود ساعت ۲۲ یعنی زمان اوج مصرف کاربران در فضای مجازی حملات DDoS با هدف از دسترسر خارج کردن پیام‌رسان‌های داخلی آغاز و این حملات تا ۴ صبح روز چهارم دی ماه ادامه داشت و بیشترین حجم حملات نیز روی پیام‌رسان ایتا بوده است.»

طبق اظهارات او حملات از حدود ۴ هزارو ۳۳۹ مبدا مختلف در سراسر دنیا به سمت پیام‌رسان‌های داخلی ایجاد شده که حدود ۳۰ درصد حملات از کشور آمریکا و ۲۶ درصد از کشور آلمان بوده است و کمتر از ۵۰ درصد حملات نیز از سایر کشورها صورت گرفته است.  

لاجوردی ادعا کرد حجم حملات بسیار قابل توجه و از مرز ۳۰ گیگابیت بر ثانیه نیز عبور کرده است.  

لاجوردی در ادامه در مورد جلوگیری و دفع این حملات به کمک سرویس امنیتی DDoS Mitigation گفت: «این خدمت، سرویسی است که در گام نخست ورود مهاجم به لبه ورودی فضای مجازی کشور قرار می‌گیرد و هدفش کاهش و مقابله با این نوع حملات سایبری است. عملکرد این سرویس به این صورت است که ابتدا این موضوع را بررسی می‌کند که حجم ترافیک و درخواست‌هایی که وارد کشور می‌شود ترافیک یا درخواست عادی است یا خیر.»

او ادامه داد: «اگر ترافیکی را به عنوان ترافیک غیر عادی تشخیص دهد، در گام بعدی بررسی می‌کند که این ترافیک غیرعادی توسط انسان تولید شده یا ربات، در نهایت اگر تشخیص دهد که ترافیک توسط ربات تولید شده، به حذف ترافیک غیرنرمان و مقابله با آن می‌پردازد.»

بامداد روز چهارم دی ماه، امیر لاجوردی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت در شبکه اجتماعی بومی «ویراستی» اعلام کرد که «در اوج استفاده مردم از پیام‌رسان‌های داخلی، حمله‌های شدید منع خدمت توزیع شده (DDoS) از خارج کشور برای جلوگیری از سرویس‌دهی مناسب پیام‌رسان‌ها آغاز شده است.»  

لاجوردی همچنین خبر داده بود که این حملات به کمک سرویس‌های امنیتی داخلی به نام DDoS Mitigation که ساخت ایران است، دفع شده است.

تازه ترین ها
باگ
1404/09/24 - 11:34- آسیب پذیری

باگ عجیب آیفون: برخی از عکس‌های گالری، قرمز شده‌اند!

باگی در iOS 26 باعث قرمزشدن برخی تصاویر، به‌خصوص عکس‌های اندرویدی، در اپ Photos شده است.

قابلیت‌های
1404/09/24 - 11:32- هوش مصنوعي

قابلیت‌های سایبری در مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی

با گسترش سیستم‌های پیشرفته هوش مصنوعی توسط اوپن‌اِی‌آی، ابزارهای دفاعی و قابلیت‌های سایبری در اولویت قرار دارند.

گوگل
1404/09/24 - 11:27- هوش مصنوعي

گوگل ویدئوهای هوش مصنوعی را از شخصیت های دیزنی حذف کرد

به نظر می رسد گوگل پس از دریافت یک نامه «توقف و خودداری» (Cease and Desist)، سخت‌گیری بیشتری نسبت به استفاده از شخصیت‌های دیزنی در ویدئوهای تولیدشده با هوش مصنوعی در یوتیوب آغاز کرده است.