about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

براساس توئیت مدیرعامل جدید توئیتر، او می‌خواهد در مسیر محقق‌سازی توئیتر با نسخه ۲.۰ حرکت کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ ایلان ماسک، مالک توئیتر جمعه اعلام کرد که مدیرعامل جدید توئیتر به‌زودی کارش را در این شبکه اجتماعی آغاز خواهد کرد.  یاکارینو برای اولین‌بار پس از اعلام این خبر در یک اظهارنظر عمومی در توئیتی نوشت: «مدت‌هاست که از نگرش ماسک به‌منظور ایجاد آینده‌ای روشن‌تر الهام گرفته‌ام. هیجان‌زده‌ام تا به محقق‌سازی این نگرش در توئیتر و متحول‌سازی این کسب‌وکار در کنار یکدیگر کمک کنم.»

یاکارینو که سال‌ها به‌عنوان مدیر ارشد تبلیغات در شرکت NBCUniversal فعالیت می‌کرد، گفت که اکنون نسبت به آینده پلتفرم توئیتر احساس تعهد می‌کند. او از مخاطبان خود که حالا به‌شکل فزاینده‌ای رو به افزایش است، درخواست کرده تا به او بازخورد بدهند.

مدیرعامل جدید توئیتر در انتهای توئیتش نوشته است که می‌خواهد در مسیر محقق‌سازی توئیتر ۲.۰ حرکت کند. چند ماه پیش ایلان ماسک گفته بود که دوران جدید توئیتر با نسخه ۲.۰ این شبکه اجتماعی آغاز می‌شود و کارمندان هم باید خود را برای شرایط کاری دشوار پیش رو آماده کنند.

یاکارینو در زمینه هدایت توئیتر کار سختی در پیش خواهد داشت. این شرکت از زمان ورود ایلان ماسک با قطع همکاری بخشی از خریداران تبلیغات روبه‌رو بوده و نزدیک به ۸۰ درصد از کارمندانش را از دست داده است.

ماسک در خبر معرفی لیندا یاکارینو گفته بود که آن‌ها در این همکاری به‌دنبال تبدیل توئیتر به X یا همان اپلیکیشن همه‌چیز هستند. او تاکنون بار‌ها به طرح ساخت سوپراپلیکیشنی شبیه وی‌چت چین اشاره کرده بود که با نام X می‌خواهد سرویس‌های مختلفی ازجمله یک شبکه اجتماعی، پیام‌رسان، خدمات پرداخت و ... را یک‌جا به کاربران ارائه کند.

تازه ترین ها
حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی در نتیجهٔ به‌روز‌رسانی جدید یوتیوب خبر ساز شد.

۵
1404/09/27 - 12:50- هوش مصنوعي

۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شود

مدیرعامل خانه هوش ایران گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا سال آینده ۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌های مختلف کشور راه‌اندازی شود