about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مدیرعامل اینتل می‌گوید بحرانکمبود تراشه ممکن است تا چند سال طول بکشد و جهان را با خود درگیر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان صنایع بسیاری در سراسر جهان با بحران کمبود تراشه دست و پنجه نرم می‌کنند و تولید برخی تجهیزات و دستگاه‌ها به دلیل کمبود چیپ با مشکلات جدی روبرو بوده است.

پیشتر برخی تحلیلگران بازار گفته بودند که مشکل کمبود چیپ تا سال ۲۰۲۲ یا نهایتا تا سال ۲۰۲۳ مرتفع خواهد شد. حتی یکی از تحلیل‌گران گارتنر پیش‌بینی کرده بود تا پایان ۲۰۲۱ مشکلات کمتر می‌شود. اما اکنون مدیرعامل اینتل نظر دیگری دارد.

«پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل در جلسه مجازی در نمایشگاه تجاری کامپیوتکس تایپه با اشاره به این موضوع که دورکاری و همه‌گیری کرونا نقش مهمی در افزایش تقاضای برخی محصولات و دستگاه‌ها داشته است،‌ از فشار زیاد بر زنجیره تامین برای تامین تقاضای تراشه موردنیاز بازار سخن گفت و تاکید کرد که احتمالا جهان تا چند سال آینده نیز با همین مشکل روبرو خواهد بود.

در حال حاضر کمبود جهانی تراشه باعث تعطیلی برخی خطوط تولید خودرو یا به تعلیق درآمدن آنها شده است. برخی کارخانه‌های بزرگ در طی مدت اخیر مجبور شده‌اند ظرفیت تولید خود را کاهش داده یا حتی نتوانند همچون سابق دستگاه‌های موردنیاز بازار را تولید کنند. حتی این موضوع در بخش تولید لوازم خانگی مصرفی نیز گزارش شده و تنها به سیستم‌های کامپیوتری و موبایل محدود نمی‌شود.

مدیرعامل اینتل می‌گوید با وجودی که بزرگان این صنعت تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا راهکاری برای حل مشکلات موجود پیدا کنند،‌ اما هنوز کمبودهای بسیاری وجود دارد که به این سرعت مرتفع نخواهند شد.

گلسینگر پیشتر در مصاحبه‌ای مطبوعاتی گفته بود که حداقل دو سال طول می‌کشد تا با برنامهریزی دقیق بتوان بر بحران کمبود جهانی تراشه غلبه کرد. همچنین وی اعلام کرده بود که این شرکت برنامه‌ریزی‌هایی را برای رفع کمبود چیپ موردنیاز کارخانه‌های خودروسازی برای بازه زمانی ۶ الی ۹ ماهه درنظر گرفته است.

اینتل، اسفندماه سال گذشته از سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری خود برای افزایش ظرفیت تولید تراشه از طریق احداث دو کارخانه جدید در آریزونا خبر داده بود. گلسینگر در ادامه صحبت‌های خود اضافه کرد:

«قصد داریم فعالیت خود را به سایر نقاط ایالات متحده و اروپا گسترش دهیم تا بتوانیم تقاضای زنجیره تامین چیپست را در سراسر جهان مرتفع سازیم.»

برنامه‌های اینتل می‌توانند به صورت مستقیم روی فعالیت دو شرکت بزرگ TSMC و تولید تراشه سامسونگ تاثیرگذار باشند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.