about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مخدوش شدن دوباره وب سایت شرکت نفت Padma بنگلادش

هکری که با نام آنلاین"z3r0c0000l" فعالیت می‌کند یکی از وب سایت‌های دولتی بنگلادش معروف به شرکت نفت Padma (سایت pocl.gov.bd) را هک و مخدوش کرد.

موسسه خبری سایبربان: هکری که با نام آنلاین"z3r0c0000l" فعالیت می‌کند یکی از وب سایت‌های دولتی بنگلادش معروف به شرکت نفت Padma (سایت pocl.gov.bd) را هک و مخدوش کرد. این هکر هیچ دلیل خاصی را برای حمله خود بیان نکرده است.

بر روی صفحه مخدوش شده فقط کلمه z3r0c0000l به چشم می‌خورد. هنگامی که کاربر بر روی صفحه کلیک می‌کند، پیام هشداری با موضوع "شما واقعا نیاز به امنیت بیشتری دارید"  به نمایش در می‌آید.

این اولین باری نیست که سایت شرکت نفت Padma هدف حمله سایبری قرار می‌گیرد. این وب سایت سابقه ای طولانی در قربانی شدن حملات اینترنتی را داراست. بطور مثال در سال 2011، هکرهای الجزایر صفحه اصلی را مخدوش کردند. در سال 2012 گروه هکر پاکستانی ملقب به شکارچیان دیوانه پاکستان سایت را دوباره مخدوش کردند. ماه گذشته نیز، گروه هک هندی با نام شکارچیان دیوانه هند سایت را تخریب کردند.

مشخص نیست که آیا تمامی گروه‌های هک ذکر شده از آسیب پذیری مشابه ای استفاده می‌کنند یا این سایت دارای چند آسیب پذیری گوناگون است./





 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.