about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مخالفت چین با اقدامات آمریکا

چین مخالفت خود را با اقدامات تبعیض آمیز آمریکا علیه شرکت های چینی اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،پس از آنکه وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد تراشه پیشرفته گوشی ساخت هواوی ممکن است محدودیت های تجاری را نقض کند، چین با اقدامات تبعیض آمیز ایالات متحده علیه شرکت های چینی مخالت کرد.

هواوی، تولیدکننده گوشی های هوشمند، به تازگی فروش گوشی میت ۶۰ پرو را با تراشه ای آغاز کرده است که به اعتقاد تحلیلگران، با پیشرفت فناوری توسط شرکت بین المللی تولید نیمه رسانا تراشه چینی (SMIC)ساخته شده است.

وزارت بازرگانی ایالات متحده در ماه جاری اعلام کرد که در تلاش است تا اطلاعات بیشتری در مورد ماهیت و ترکیب تراشه ای که ممکن است محدودیت های تجاری را نقض کند، بدست آورد؛ چرا که گفته میشود این تراشه باید با فناوری آمریکایی ساخته شده باشد.

جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده در جلسه استماع مجلس نمایندگان آمریکا گفت که ایالات متحده هیچ مدرکی مبنی بر اینکه هواوی می تواند گوشی هوشمندی با تراشه های پیشرفته در حجم زیاد تولید کند، ندارد و او از گزارشی مبنی بر اینکه هواوی توانسته گوشی هوشمند پیشرفته ای تولید کند، ناراحت است.

مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت:

اقدامات تبعیض آمیز و ناعادلانه ای علیه شرکت های چینی، اصول تجارت آزاد و قوانین اقتصادی و تجاری بین المللی را تضعیف میکند و ثبات تولید و زنجیره تامین جهانی را مختل میکند.

چین و ایالات متحده در نبردی مداوم بر سر فناوری نیمه رسانا ها گرفتار شده اند.

واشنگتن در حال بررسی محدودیت های جدیدی برای فروش ریزتراشه های هوش مصنوعی ، برای قطع چین از برخی تراشه های نیمه رسانا ساخته شده در هر نقطه از جهان با تجهیزات آمریکایی میباشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
ضرورت
1404/11/19 - 06:02- آسیا

ضرورت تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر

کارشناسان بر ارزش سرمایه‌گذاری‌های پیشگیرانه در زیرساخت کلید عمومی و تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر تأکید کردند.

اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.