about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا، در صدد آن هستند تا قوانین جدیدی را در حوزه رسانه‌ های اجتماعی وضع کنند و از همین رو در حال آماده کردن قانونی بازدارنده‌ می باشند که ممکن است تبدیل به یک پرونده مهم در حوزه فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی و مؤسسات ارتباطی شود.

وال استریت ژورنال نیز در تاریخ 10 ژوئیه گزارش داد که اعضای اتحادیه اروپا، در مورد تاثیرات بالقوه این اقدام بر وضعیت اقتصادی، حریم خصوصی و انحصار فعالیت‌ها در کشورهای عضو این اتحادیه در حال تحقیق‌ می باشند.

اقدام جاری اتحادیه اروپا، اولین واکنش قانونی رده بالاست که به موضوع کسب‌ و کار ذخیره‌ سازی، امنیت، و کنترل داده های شخصی در رسانه های اجتماعی و نحوه استفاده شرکت‌های مذکور از این داده ها برای ایجاد خدمات و کسب پول معطوف شده است. یقینا این آخرین اقدام نیز نخواهد بود.

سه ماه پیش، وقتی کمیسیون تجارت فدرال برای معامله مذکور چراغ سبز نشان داد، هم به فیسبوک و هم به whatsapp توصیه کرد که به تعهدات خود در مورد حفظ حریم خصوصی کاربرانشان و رعایت خواسته‌های آنها، پایبند بمانند. در حالی که واتس اپ تاکنون با مشکلی مواجه نبوده، اما فیسبوک همواره در معرض انتقاد قرار داشته است. آخرین انتقاد، نتیجه اقدامی بود که معترضان آن را دستکاری خبرهای منتشرشده کاربران خواننده اند. این اقدام که از دو سال پیش انجام‌ گرفته، مربوط به تحقیقی در مورد کنترل احساس در شبکه‌‌های اجتماعی است.

ظاهرا اتحادیه اروپا قصد دارد پرونده ای را علیه مالکیت whatsapp توسط فیس‌بوک باز کند. فیس‌بوک بزرگترین شبکه اجتماعی است و بیش از ۲ میلیارد کاربر دارد. این احتمال نیز وجود دارد که اقدامات پس ‌زمینه ‌ای در جریان باشد تا از قضایی شدن موضوع جلوگیری شود.

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.