about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

وزارت دادگستری آمریکا هکر روس را به 4 سال حبس محکوم کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری آمریکا شهروند روس آلک کوشکین را به جرم ارتکاب جرائم سایبری و ساخت کریپتر برای برنامه‌های مخرب به 4 سال حبس محکوم کرد. 

دیوید سوندبرگ، مأمور اف‌بی‌آی دراین‌باره اعلام کرد کوشکین و همدستانش چندین سال اقدام به هک سیستم‌های حفاظت سایبری آمریکا نموده‌اند تا برنامه‌های مخرب را در مقیاس جهانی گسترش دهند.

کوشکین در فعالیت‌های پیُتر لیواشوف نیز مشارکت داشته است. آن‌ها هر دو متهم به هدایت شبکه بات نت بزرگ کلیهوس (Kelihos) شد‌ه‌اند که اقدام به سرقت اطلاعات شخصی از رایانه‌های آلوده می‌کرده است. 

به ادعای آمریکایی‌ها، کریپتری که کوشکین می‌ساخته از سوی بات‌نت کلیهوس برای مخفی سازی پیلود‌ها و عدم شناسایی مورداستفاده قرارمی‌گرفته است. لیواشوف نیز به عنوان توسعه‌دهنده بات‌نت کلیهوس از ماه می 2014 تا آوریل 2017، یعنی تا زمان بازداشتش در اسپانیا، حدود 3000 دلار در ماه به کوشکین پرداخت می‌کرده است. 

طبق اسناد دادگاه، کوشکین وب‌سایت‌های Crypt4U.com،Crypt4U.net ،fud.bz ،fud.re را مدیریت کرده است. این سایت‌ها به کاربران وعده می‌داده‌اند انواع بدافزارها اعم از بات‌نت‌ها، تروجان‌های دسترسی از راه دور، کی لاگرها، اینفواستیلرها و ماینرها را به‌گونه‌ای آماده می‌کنند که تقریباً هیچ‌کس قادر به تشخیص آن‌ها نبوده و آنتی‌ویروس‌ها نیز از شناسایی آن‌ها بازمی‌مانند.  

کوشکین در سپتامبر 2019 در ایالت کالیفرنیا بازداشت شده و از آن زمان تاکنون در حبس به سر برده است. لیواشوف نیز که به 33 ماه حبس و جبران خسارت 3.5 میلیون دلاری محکوم شده بود، دوران محکومیتش را سپری کرده است.  

بات‌نت کلیهوس که در ردیف بزرگ‌ترین بات‌نت‌های جهان قرار دارد، از سال 2010 فعال بوده است. فعالیت این بدافزار در سال 2017 پایان‌یافته و میزان آلوده سازی آن بیش از 60،000 دستگاه برآورد شده است. کلیهوس هم توسط نویسندگان آن و هم سایر مجرمان سایبری جهت ارسال میلیون‌ها پیام اسپم در هر ساعت مورداستفاده قرار می‌گرفته است. 

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.