about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اپراتور اسرائیلی پلتفرم دیپ دات وب به بیش از 8 سال حبس محکوم شده است. 

وزارت دادگستری آمریکا این هفته اعلام کرد که Tal Prihar (تل پریهر)، اپراتور سایت خبری دیپ دات وب به 97 ماه حبس محکوم شده است. این حکم به دنبال اتهام پول شویی در مارس سال گذشته صادر شده است. 

سایت دیپ دات وب که توسط پریهر و جریم شرک وی، مایخائیل فان در سال 2013 راه اندازی شده بود، پلتفرمی برای اخبار وب تاریک و مسیری برای دسترسی به فروشگاه های زیرزمینی محسوب می شد. آن ها بازدیدکنندگان را به وبسایت هایی هدایت می کردند که در موتورهای جستجو قابل دسترسی نبودند. 

این وبسایت سال 2019 تحت کنترل نیروهای پلیس درآمده بود. 

طبق گفته مقام های قضایی آمریکا، هر دو مجرم پول های زیادی را از طریق تبلیغ این لینک ها به جیب می زدند. محصولات و خدماتی که در این وبسایت عرضه می شد شامل ابزارهای هک، اسلحه گرم، دارو و مجموعه داده های سرقت شده بود. 

همدست وی هم اکنون در اسرائیل است و روند استردادش در جریان می باشد. 

بسیاری از سازمان ها از جمله FBI، یوروپل، مقامات فرانسوی، پلیس آلمان و آژانس ملی جرایم انگستان در تحقیقات مربوط به سایت دیپ دات وب نقش داشتند. 

تازه ترین ها
حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.

کنار
1404/03/26 - 14:48- اروپا

کنار گذاشتن نرم افزارهای مایکروسافت توسط دولت دانمارک

آژانس مدرن سازی فناوری دانمارک قصد دارد محصولات مایکروسافت را با نرم افزارهای متن باز جایگزین کند تا وابستگی به شرکتهای فناوری آمریکایی کاهش یابد.