about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

یک محقق امنیتی توانست نتایج آزمایش خانگی کووید ۱۹ را تغییر دهد و با رهگیری و اصلاح ترافیک بلوتوث از دستگاه قبل از رسیدن به برنامه آن را تأیید کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از ورج، کن گانون محقق امنیتی مذکور یک شکاف امنیتی در تست سواب بینی الوم( Ellume) پیدا کرد.

این تست سواب طوری طراحی شده تا داده ها را تحلیل و به یک برنامه همراه انتقال دهد. نتایج تست مذکور پس از نمایش ذخیره نیز می شوند.

طبق بیانیه شرکت «اف-سکیور»( F-Secure، شرکت امنیتی گانون که فعالیت می کند) اکنون الوم شکاف مذکور را ترمیم کرده است.

البته فرایند تغییر نتایج کار ساده ای نبود. این محقق از یک دستگاه روت شده اندروید برای دسترسی و تحلیل داده هایی استفاده کرد که به اپ ارسال شده بود. پس از آن گانون توانست تشخیص دهد اطلاعات چگونه ارسال و هویت آنها ارسال شده اند.

در مرحله بعد او دو برنامه نوشت که به طور موفقیت آمیز نتایج منفی را به مثبت تغییر داده اند. هنگامیکه ایمیلی درباره نتایج آزمایشش از الوم دریافت کرد، متوجه شد نتیجه تست به طور نادرست به مثبت تغییر کرده است.

شرکت الوم اعلام کرد توصیه های شرکت سایبری را دنبال کرده تا تحلیل های بیشتری انجام و از صحت داده ها اطمینان حاصل شود. همچنین این شرکت تغییراتی در اپ ایجاد کرد تا تحلیل داده ها یا دسترسی به فرایند انتقال داده ها سخت تر شود.

منبع:

تازه ترین ها
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شادی
1404/03/28 - 08:53- تروریسم سایبری

شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود: پاسخ ایران تازه آغاز شده است

تهران پیام داد که شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود و پاسخ ایران تازه آغاز شده است.

نگرانی مِتا از توقف استفاده از واتس‌اپ توسط شهروندان ایرانی

سخنگوی مِتا اعلام کرد که نگران دستور ایران به شهروندان برای توقف استفاده از واتس‌اپ است.