about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

محققین شرکت EST Security مدعی شدند که گروه هکری وابسته به کره شمالی Kumsong 121، در حال هدف قرار دادن کاربران گوشی های هوشمند اندرویدی می باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ محققین EST Security مدعی شدند یک گروه هکری وابسته به دولت کره شمالی به نام Kumsong 121 ( کومسانگ 121 ) با استفاده از شبکه های اجتماعی، گوشی های هوشمند اندرویدی را هدف قرار می دهد.

این کمپین حملات سایبری که به تازگی شناسایی شده، در عین پیچیدگی، بسیار موفق عمل کرده است. 

کومسانگ 121 گوشی های هوشمند اندوریدی را با ارسال فایل آلوده به واتس اپ، فیسبوک، اینستاگرام یا توئیتر آن ها مورد هدف قرار می دهد. 

مهاجمین پس از هک موفق حساب کاربران، اهداف دیگری را نیز از میان دوستان شبکه اجتماعی این قربانیان انتخاب می کنند. 

تصور می شود کومسانگ 121 توسط سازمان جاسوسی و اطلاعات کره شمالی راه اندازی شده و تا به الان بیش از 1400 کاربر را از طریق پروفایل های شبکه اجتماعی شان مورد هدف قرار داده است. ( با استفاده از لینک های فیشینگ هدف دار ) 

نکته جالب در مورد این گروه این است که آن ها تنها گوشی های هوشمند اندرویدی را هدف قرار می دهند و گوشی های آیفون مجهز به سیستم عامل iOS جایی در لیست اهداف آن ها ندارند. 

کومسانگ 121 با استفاده از فایل های  آۀوده ای کاربران را هدف قرار می دهند که قابلیت دسترسی و انتقال داده هایی مانند پیام های متنی، نشانی ها، اطلاعات تماس، موقعیت مکانی، صداهای ضبط  شده و ویدیوها و تصاویر ذخیره شده بر روی دستگاه به سرورهای راه دور را دارند.

محققین EST Security مدعی شدند که این کمپین بدافزاری دستگاه های فعال در کره جنوبی، انگلستان و قسمت هایی از خود کره شمالی را هدف قرار داده است. ( مکان هایی که برخی افراد به نام در آن برای دولت کار می کنند )

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.