about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

محصولات مایکروسافت آسیب‌پذیری دارند

شرکت امنیت سایبری ترند میکرو، موفق به کشف یک آسیب پذیری در محصولات مایکروسافت شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک آسیب‌پذیری در موتورهای «VBScript» مایکروسافت، یافت شده است. این آسیب‌پذیری با شناسه «CVE-2018-8373» مشخص شده و در بدافزار «Darkhotel» مورداستفاده قرارگرفته است.

شرکت امنیت سایبری ترند میکرو «Trend Micro»، برای اولین بار متوجه این آسیب‌پذیری شد و موضوع را به مایکروسافت گزارش داد و آن هم، ظاهراً مشکل را برطرف کرد اما موضوع مرتفع نشد. طبق تحقیقات صورت گرفته موتور «VBScript» در آخرین نسخه از ویندوز و اینترنت اکسپلورر 11 در دسترس است و از طرفی مایکروسافت اجرای آن را در تنظیمات پیش فرض مرورگر خود قرار داده است. این آسیب پذیری توسط هکرهای های کره شمالی مورد سوء استفاده قرار گرفته است و در بدافزار «Darkhotel» مورد استفاده قرار گرفته است. 

در گذشته نیز شرکت امنیت سایبری «Qihoo 360» که متعلق به کشور چین است، آسیب پذیری ای مشابه با شناسه «CVE-2018-8174» یافت کرده بود که این آسیب پذیری در ماه می سال 2018، توسط مایکروسافت وصله شد.

در روز های اخیر مجددا اعلام شد که شرکت مایکروسافت برای بالغ بر ۶۰ نوع آسیب‌پذیری در محصولات توسعه داده شده خود به ‌روز رسانی امنیتی منتشر کرد.

این روزها که بازار آسیب‌ پذیری و ضعف ‌های رایانه ‌ای به شدت رونق گرفته و اطلاعات شخصی کاربران را تهدید می‌ کند، شرکت ‌های توسعه ‌دهنده و غول‌ های تکنولوژی بسیاری نیز به ‌دنبال برطرف کردن این موانع و مشکلات سایبری هستند و در  این راستا نسخه ‌های به‌ روز رسانی جدیدی را منتشر می کنند.

حالا شرکت مایکروسافت نیز اعلام کرده است با انتشار یک نسخه جدید از به ‌روز رسانی امنیتی برای بسیاری از سرویس‌ ها و نرم ‌افزارهای توسعه داده شده خود نظیر مرورگر مایکروسافت اج، اینترنت اکسپلورر، نرم‌افزارهای آفیس، ویژوال استودیو، ChakraCore، NET Framework، Exchange Server  و Microsoft SQL Server قصد دارد کلیه آسیب‌پذیری ‌ها و ضعف ‌های امنیتی موجود را برطرف کند.

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.