about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

محدود کردن صادرات هوش مصنوعی آمریکا

آمریکا به منظور محافظت از فناوری‌های حساس خود مانند هوش مصنوعی صادرات آن را محدود کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ دولت ترامپ به تازگی به منظور حفظ فناوری‌های حساسی از دست رقیبانی مانند چین، صادرات نرم‌افزارهای هوش مصنوعی را محدود کرد.

بر اساس یک قانون جدید که در 6 ژانویه 2020 به اجرا در می‌آید، شرکت‌هایی که صادرکننده نوع خاصی از نرم‌افزارهای تصویربرداری جغرافیایی آمریکایی هستند، به غیر از زمان ارسال به کانادا، در همه موارد دیگر باید مجوز دریافت کنند.

جیمز لوییز (James Lewis)، متخصص فناوری اندیشکده مطالعات بین‌المللی و راهبردی واقع در واشنگتن گفت:

دولت می‌خواهد، جلوی شرکت‌هایی آمریکایی را برای کمک به چین به منظور تولید محصولات هوش مصنوعی قدرتمندتر بگیرد که در ارتش آن‌ها به کار می‌رود.

لوییز شرح داد، قانون مذکور به احتمال زیاد مورد استقبال صنعت قرار می‌گیرد؛ زیرا فعالان حوزه فناوری نگران محدودیت بسیار گسترده‌تری در زمینه سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای هوش مصنوعی بودند.

مقام یاد شده توضیح داد، قانون مذکور نرم‌افزارهایی که توسط حسگرها، تجهیزات بدون سرنشین، ماهواره‌ها، خودمختار سازی فرآیندهای شناسایی اهداف در هر دو زمینه نظامی و غیرنظامی به کار گرفته می‌شوند را در برمی‌گیرد. این مسئله یک مزیت برای صنعت به شمار می‌آید.

قانون مذکور اولین بار توسط وزارت بازرگانی آمریکا در سال 2018 مطرح شد. این وزارت خانه وظیفه نوشتن قانونی را داشت که از صادرات فناوری‌های حساس به دلایل سیاسی و امنیتی به دشمنانی مانند چین جلوگیری شود.

قانون مذکور در ابتدا تنها در آمریکا به اجرا در خواهد آمد؛ اما این احتمال وجود دارد که آن را در آینده آن را در نهادهای بین‌المللی نیز به اجرا بگذارد.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/07/22 - 09:06- اروپا

جریمه شرکت 4چان به‌دلیل نقض قانون ایمنی آنلاین

سازمان تنظیم مقررات ارتباطات بریتانیا روز دوشنبه اعلام کرد که وب‌سایت تصویرمحور 4چان را به‌دلیل عدم تبعیت از قانون ایمنی آنلاین به پرداخت جریمه‌ای ۲۰ هزار پوندی (معادل ۲۶ هزار دلار) محکوم کرده است.

نفوذ
1404/07/22 - 08:54- آسیب پذیری

نفوذ سایبری به هاروارد از طریق آسیب‌پذیری روز صفر اوراکل

دانشگاه هاروارد تأیید کرده است که در جریان یک حمله اخیر که از یک آسیب‌پذیری در سیستم اوراکل سوءاستفاده کرده بود، تحت تأثیر قرار گرفته است.

اختیارات
1404/07/22 - 08:43- اروپا

اختیارات ویژه هلند علیه شرکت نیمه‌هادی نکسپریا

دولت هلند روز یکشنبه اعلام کرد که از اختیارات ویژه‌ای استفاده کرده است که به آن اجازه می‌دهد تصمیمات تجاری شرکت چینی نکسپریا را در صورتی که تشخیص دهد این تصمیمات می‌تواند دسترسی به دانش و توانایی‌های فناورانه حیاتی را تضعیف کند، لغو یا بر آن‌ها نظارت کند.