about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

وزارت امنیت داخلی آمریکا قصد دارد محدودیت های جدیدی را در استفاده از هوش مصنوعی اعلام کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،وزارت امنیت داخلی آمریکا علیرغم استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای کمک به کشف مواد مخدر و دستگیری مجرمان، قصد دارد محدودیت های جدیدی را در استفاده از این فناوری اعلام کند.

آلخاندرو مایورکاس، دبیر وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) در بیانیه ای که در مورد هوش مصنوعی منتشر کرد، گفت:

 ما باید اطمینان حاصل کنیم که استفاده ما از هوش مصنوعی مسئولانه و قابل اعتماد است و از حریم خصوصی، حقوق و آزادی های مدنی محافظت می کند و استفاده از این فناوری میبایست برای کسانی که ما به آنها خدمت میکنیم شفاف و قابل توضیح باشد.

این سیاست جدید در حالی مطرح میشود که این آژانس به سرعت در حال استفاده از فناوری های هوش مصنوعی در طیف گسترده ای از ماموریت های حساس، از کنترل مرزی گرفته تا کشف مواد مخدر در داخل کشور است.

یک مقام ارشد وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) گفت :

امیدوار هستیم در آینده از هوش مصنوعی برای بهبود توانایی خود در تامین امنیت زنجیره های تامین آمریکا و قابلیت های پزشکی قانونی دیجیتال استفاده کنیم؛ حتی اگر با چالش های منحصربه فردی در این فناوری مواجه شویم.

به عنوان بخشی از سیاست جدید، آمریکایی ها میتوانند استفاده از فناوری تشخیص چهره را در موقعیت های مختلف، از جمله در طول بررسی سفرهای هوایی کاهش دهند.

براساس دستورالعمل جدیدی که این آژانس قصد دارد منتشر کند، این است که تطابق های تشخیص چهره کشف شده با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به صورت دستی توسط تحلیلگران انسانی بررسی شوند تا از صحت آنها اطمینان حاصل شود.

وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) در مناطق مختلف این کشور به طور گسترده از فناوری هوش مصنوعی استفاده میکند و در مرزهای جنوبی بیش از ۲۰۰ دوربین نظارتی مجهز به هوش مصنوعی را نصب کرده است.

این دوربین ها از هوش مصنوعی برای شناسایی و علامت‌گذاری خودکار محل عبور انسان‌ها استفاده می‌کنند و به توقف فعالیت‌های قاچاق انسان و مواد مخدر کمک می نمایند.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.