about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

آمریکا قصد دارد دسترسی چین به خدمات رایانش ابری را محدود کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت بایدن در حال آماده شدن برای محدود کردن دسترسی شرکت های چینی به خدمات رایانش ابری نظیر خدمات آمازون و مایکروسافت میباشد.

انتظار میرود وزارت بازرگانی آمریکا این محدودیت را در هفته های آینده به عنوان بخشی از گسترش سیاست کنترل صادرات نیمه رسانا خود که در ماه اکتبر اعلام شد، اجرا کند.

چین نیز اعلام کرد صادرات برخی فلزاتی را که به طور گسترده در صنعت نیمه رسانا مورد استفاده قرار میگیرند، کنترل خواهد کرد که آخرین واکنش این کشور در مناقشه با آمریکا بر سر دسترسی به ریزتراشه ها میباشد.

وزارت بازرگانی چین،صادرات هشت محصول گالیوم و شش محصول ژرمانیوم را از اول اوت برای حفاظت از امنیت ملی خود کنترل خواهد کرد؛ اقدامی که تحلیلگران آن را پاسخی به افزایش تلاشهای واشنگتن برای جلوگیری از پیشرفتهای فناوری چین میدانند.

محدودیت صادرات برخی فلزات که به طور گسترده در نیمه رساناها، خودروهای الکتریکی و صنایع پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرند، جنگ تجاری چین با آمریکا را افزایش داده و به طور بالقوه میتواند باعث اختلال بیشتر در زنجیره تامین جهانی شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/11/28 - 11:07- آمریکا

ممنوعیت عینک‌های هوشمند برای نظامیان آمریکایی

نیروی هوایی ایالات متحده، استفاده از عینک‌های هوشمند دارای قابلیت عکس‌برداری، فیلم‌برداری یا هوش مصنوعی را هنگام پوشیدن یونیفرم ممنوع کرد و این تصمیم را با الزامات امنیت عملیاتی توجیه نمود.

موج
1404/11/28 - 10:51- جرم سایبری

موج جدید فیشینگ با سوءاستفاده از دعوت‌نامه‌های زوم و تیمز

کارزارهای فیشینگ جدید با جعل دعوت‌نامه‌های جلسات آنلاین در زوم، مایکروسافت تیمز و گوگل میت، کاربران سازمانی را به نصب «به‌روزرسانی‌های جعلی» وادار کرده و دسترسی کامل از راه دور را در اختیار مهاجمان قرار می‌دهد.

هشدار
1404/11/28 - 10:37- هوش مصنوعي

هشدار درباره ترند کاریکاتور هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند ترند ساخت کاریکاتور با استفاده از چت‌جی‌پی‌تی ممکن است ناخواسته داده‌های ارزشمندی در اختیار مجرمان اینترنتی قرار دهد و زمینه سوءاستفاده‌های هدفمند را فراهم کند.