about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

محدودسازی اینستاگرام فعلاً در دستور کار نیست

دبیر شورای عالی فضای مجازی می‌گوید رفتار اخیر اینستاگرام محکوم است ولی فعلاً محدودسازی در دستور کار نیست.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ ابوالحسن فیروزآبادی‌ در گفت‌وگو با خانه ملت در خصوص رفتار اخیر اینستاگرام گفت:

شورای عالی فضای مجازی در بیانیه خود در قبال این رفتار اشاره‌ای داشت مبنی بر اینکه مردم باید توجیه شوند؛ زیرا آن‌ها نمی‌توانند کارهای جدی خود را بر بستر پیام‌رسان‌های خارجی‌ انجام دهند که یک‌طرفه نسبت به فیلتر کردن برخی از صفحات -فقط به دلیل شکل ظاهری لوگوی آن صفحات- اقدام می‌کنند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه این پیام‌رسان‌های خارجی برای مردم قابل اتکا نیستند، تصریح کرد:

بحث ما این است که حتماً باید پیام‌رسان ملی شکل گیرد؛ البته این کار سخت است ولی در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

وی درباره عکس‌العمل ایران در قبال اینستاگرام گفت:

در حال حاضر رفتار اینستاگرام را محکوم می‌کنیم؛ فعلاً محدودسازی آن در دستور نیست.

فیروزآبادی‌ با بیان اینکه روبینو جایگزینی برای اینستاگرام است، افزود:

پیام‌رسان‌ مشابه اینستاگرام در داخل کشور وجود دارد؛ البته مردم هم باید استقبال کنند و پیام‌رسان‌های داخلی هم چنان قدرتی داشته باشند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص این نکته که تجربه فیلترینگ تلگرام با هدف کوچ دادن به پیام‌رسان‌های داخلی ناموفق بود، گفت: در حال حاضر فقط از مردم دعوت می‌کنیم.

به‌تازگی اینستاگرام صفحات فرماندهان سپاه پاسداران را با استناد به سیاست ایالات متحده مبنی بر قرار دادن سپاه در لیست گروه‌های تروریستی مسدود کرده است.

تازه ترین ها
سفیدشویی
1404/07/09 - 06:55- سایرفناوری ها

سفیدشویی مجازی اسراییل توسط شرکت خانوادگی ترامپ

جزییات متنوعی از همکاری رژیم صهیونیستی با یک شرکت راست‌گرای آمریکایی برای تولید انبوه محتوا و تغییر جو فضای مجازی به نفع صهیونیست‌ها منتشر شده است.

گوگل
1404/07/09 - 06:51- ابزارهای هوشمند

گوگل و ساخت نخستین ربات متفکر

گوگل دیپ‌مایند با معرفی مدل‌های جدید جمینای رباتیک (Gemini Robotics)، نخستین ربات‌های هوش مصنوعی را رونمایی کرده که پیش از عمل، «فکر» می‌کنند؛ این مدل‌ها می‌توانند فصل تازه‌ای در آینده رباتیک رقم بزند.

هشدار
1404/07/09 - 06:50- هوش مصنوعي

هشدار برای بهره‌گیری از مدل‌های عظیم ۶۰۰ میلیاردی در طرح‌های هوش‌مصنوعی

مجری طرح سکوی ملی هوش مصنوعی با تأکید بر استفاده از مدل‌های کوچک، گفت: توصیه ما استفاده از مدل‌های Small Language Model است، زیرا برای ۹۹ درصد کار‌ها کافی است و نیازی به مدل‌های عظیم ۶۰۰ میلیاردی نیست.