about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

بسیاری از اکسپلویت‌های مورد تقاضا در فروشگاه‌های وب تاریک مربوط به محصولات مایکروسافت هستند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یافته‌های تحقیقاتی محققان ترند میکرو نشان می‌دهد 47% از اکسپلویت‌های مورد تقاضا در بازار سیاه متعلق به آسیب‌پذیری‌های محصولات مایکروسافت بوده است. 

کارشناسان شرکت مذکور از ژانویه 2019 تا دسامبر 2020، آگهی‌های مربوط به خریدوفروش اکسپلویت‌ را در 600 فروم انگلیسی و روس‌زبان وب تاریک موردبررسی قرار داده‌اند تا متخصصان و کاربران محصولات فناوری اطلاعات روی وصله‌ها متمرکزشده و در استفاده از آن‌ها اولویت‌بندی دقیق‌تری داشته باشند. 

محقق امنیتی ترند میکرو «Mayra Rosario Fuentes» در کنفرانس رمزنگاری و امنیت اطلاعات «RSA» آمریکا دراین‌باره می‌گوید تقریباً در نیمی از موارد، مشتریان به اکسپلویت‌های آسیب‌پذیری‌های شناسایی‌شده در دو سال قبل و پیش از آن علاقه‌مند بوده‌اند. 

حدود 52% از آسیب‌پذیری‌ها مربوط به 2 سال قبل بوده و مشتریان به‌طور میانگین برای ابزارهای بهره‌برداری از آن‌ها 2 هزار دلار پرداخت کرده‌اند. برای ابزار هک آسیب‌پذیری روز صفر «CVE-2019-1151» بالغ‌بر 10 هزار دلار پرداخت شده است. 

تقاضا برای اکسپلویت‌های اینترنت اشیاء 5% بوده و به باور محققان با ظهور 5G در این حوزه جذابیت آن‌ها برای هکرها افزایش خواهد یافت. 

درمجموع 61% از اکسپلویت‌های به فروش گذاشته شده متعلق به Microsoft Office ،Windows ،Internet Explorer ،RDP بوده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.