about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

پاناسونیک با استفاده از گجتی شبیه به جاروبرقی، از هدفون‌های بی‌سیم در مسیرهای قطار محافظت می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ پاناسونیک در حال همکاری با یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های راه‌آهن ژاپن برای حل مشکل جدیدی است که در سال‌های اخیر افزایش یافته است : افزایش تعداد افرادی که هدفون‌های بی‌سیم را در مسیر قطار می‌اندازند.

جی‌جی پرس (JJ Press) گزارش داد که «JR East»، بخشی از گروه راه‌آهن خصوصی ژاپن، که مناطق توکیو و توهوکو را پوشش می‌دهد، گفت که در 3 ماهه ژوئیه تا سپتامبر امسال 950 مورد انداختن هدفون‌های بی‌سیم در 78 ایستگاه قطار توکیو رخ داده است. بدیهی است که این رقم نشان دهنده یک چهارم کل موارد است.

به گفته JR East، کارکنان ایستگاه به‌صورت مرتب از یک ابزار مکانیکی برای ضبط اشیای بزرگ‌تر، مانند کلاه‌ها یا تلفن‌های همراه که روی صفحه می‌افتند، استفاده می‌کنند. در هر صورت، شن و ماسه بین ریل‌ها باعث می‌شود تا اشیای کوچک‌تر مانند «AirPod Pro» باقی بمانند و سخت‌تر پیدا شوند؛ بدین معنی که کارکنان گاهی مجبور هستند تا بعد از آخرین قطار منتظر بمانند.

برای مقابله با این موضوع، پاناسونیک با JR East برای توسعه ابزاری شبیه به جاروبرقی با هدف پیدا کردن اشیای کوچک‌تر و ایرپادهای باقی مانده همکاری می‌کند.

این گجت در ایستگاه «Ikebukuro» قطب قابل توجهی در شمال توکیو، در حال آزمایش است و نتایج اولیه آن سریع‌تر از یک نیشتر سنتی کار می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/20 - 10:02- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت اطلاعات ورود به سیستم

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که بیش از ۶۰ درصد حملات مالی با سرقت اطلاعات ورود به سیستم آغاز می‌شود.

همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.