about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

ایالات متحده به کوالکام مجوز فروش تراشه تلفن 4G به هوآوی با وجود ممنوعیت‌ها را داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ ایالات متحده، با وجود ممنوع کردن هوآوی در خرید فناوری تراشه آمریکایی، حتی اگر جزئی باشد، استثنا قائل شده است. کوالکام در گفتگو با رویترز تأیید کرد که از دولت آمریکا مجوز برای فروش تراشه‌های تلفن 4G به هوآوی دریافت کرده است. این شرکت آمریکایی هنوز نگفته چه تراشه‌هایی مجوز دارند، اگرچه ماهیت 4G مشخص می‌کند که این موارد مودم‌ها یا پردازنده‌های پیشرفته و مجهز به 5G نیستند.

تا زمان ممنوعیت تجاری، هوآوی از تراشه‌های کیرین (Kirin) داخلی برای تلفن‌های پیشرفته (Mate 40 هنوز هم استفاده می‌کند) و «Snapdragons» کوالکام برای مدل‌های ارزان قیمت استفاده می‌کرد؛ کوالکام با ادعاهایی مبنی بر اینکه رقبای غیرآمریکایی به راحتی جای خالی را پر می‌کنند، مجوز ادامه فروش این تراشه‌ها را درخواست کرده است.

تجارت تلفن هوآوی بدون توجه به فروش تراشه‌های 4G کوالکام همچنان با مشکل مواجه است؛ با دسترسی محدود به سیلیکون خارجی و عدم تولید پیشرفته تراشه‌های چینی، این شرکت شاید مجبور باشد راهبرد تلفن همراه خود را به‌طور اساسی کاهش دهد. حتی شایعه شده است که نام تجاری «Honor» را با بودجه خود می‌فروشد. کارشناسان معتقدند که موارد استثنایی مانند کوالکام شاید تجارت را زنده نگه دارد، اما نه لزوماً چاره‌ساز نیست.

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.