about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

مجوز جهانی هک کردن

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ صدور این حکم نتیجه یک منازعه حقوقی بین این سازمان و یک گروه مدافع حریم شخصی موسوم به Privacy International است.
بر مبنای حکم دادگاه یادشده استفاده ستاد ارتباطات دولت انگلیس از توانایی‌هایش برای نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای فاقد اشکال قانونی است. فیلیپ هاموند وزیر امور خارجه انگلیس هم از صدور این حکم دفاع کرده و افزوده این امر نشانگر این واقعیت است که فعالیت ستاد ارتباطات دولت انگلیس برای حفظ امنیت ملی ما حیاتی است. نیروهای امنیتی و اطلاعاتی ما هم از قدرت موردنیاز برای برخورد با تهدیداتی که کشورمان با آن مواجه است، برخوردارند.
در مقابل Privacy International  صدور این حکم را ناامیدکننده دانسته و افزوده که دوباره تلاش می‌کند آن را به چالش بکشد. در بخشی از بیانیه Privacy International در این زمینه آمده است: «بر اساس حکم دادگاه، هک کردن رایانه‌ها، محصولات همراه و شبکه‌های رایانه‌ای توسط ستاد ارتباطات دولت انگلیس در هر جای جهان قانونی است. ما این هک موردحمایت دولت را شکلی تهاجمی از تلاش برای نفوذ می‌دانیم که با اصول دموکراتیک و استانداردهای حقوق بشر در تناقض است.»

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.