about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

متوقف ساختن پهپادها توسط فناوری اسرائیلی

سامانه ی ضد پهپاد رژیم صهیونیستی که توسط یک زیرمجموعه ی صنعت هوا فضای این رژیم ساخته شده است، چندین دستگاه مشکوک را در زمان برگزاری اجلاس جی 20 متوقف کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «timesofisrael»؛ فناوری رژیم صهیونیست که توسط آرژانتین برای تامین امنیت در طول اجلاس سران کشورهای گروه 20 (G20) به کارگرفته شده بود، با موفقیت چندین پهپاد غیر مجاز را متوقف کرد.

سامانه های ضد پهپاد (Drone Guard)، توسط شرکت «ELTA Systems» که زیرمجموعه ی صنعت هوافضای رژیم صهیونیست (IAI) است، به آرژانتین فروخته شد.

با وجود نگرانی های قبلی، مشارکت رهبران استرالیا، برزیل، کانادا، چین، اتحادیه ی اروپا، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، ترکیه، انگلستان و ایالات متحده، تحت تاثیر قرار نگرفت.

چندین پهپاد مشکوک که در مجاورت رهبران جهانی پرواز می کردند، با موفقیت توسط فناوری رژیم صهیونیست، متوقف شدند.

وزارت دفاع آرژانتین، در سال گذشته، قراردادی به ارزش بیش از 5 میلیون دلار را با همتایان اسرائیلی خود امضا کرد. این قرارداد به منظور ارائه ی خدمات و امنیت سایبری به نشست نام برده، بسته شده بود. رژیم صهیونیست، جزو اعضای گروه 20 نیست.

در زمان برگزاری نشست، مقامات اجلاس، چندین پهپاد غیر مجاز را در محل هتل هایی که نمایندگان خارجی مستقر بودند، کشف کردند و این دستگاه ها از کار انداخته شد.

همچنین یک پهپاد، در نزدیکی گروهی از رهبران که برای مراسم گالا (The gala event) وارد تئاتر نمادین کلن (Colon Theater) می شدند، پرواز می کرد. طبق گزارش روزنامه ی کلارین (Clarin) این پهپاد خنثی شده و در خیابان سقوط کرد.

همچین قراردادی برای راه اندازی یک گروه واکنش سریع انفورماتیک دفاع سایبری (CERT) و گروه واکنش رخداد امنیتی رایانه ای (CSIRT) امضا شده بود. در 21 سپتامبر، کشورها، توافقنامه ی اجرایی را برای این پروژه امضا کردند. برنامه ی دفاع سایبری، شامل توانایی جلوگیری از ورود پهپاد به یک محدوده ی خاص می شود. نرم افزار امنیت سایبری، حاوی جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات از شبکه های مجازی است.

فناوری ضد پهپاد، همچنین در بازی های المپیک جوانان 2018 در آرژانتین و در ماه اکتبر، مورد استفاده قرار گرفت.

سیزدهمین نشست مجمع بین المللی 20 کشور که در بوینس آیرس (Buenos Aires) برگزار شده است، اولین اجلاس گروه 20 بوده که در آمریکای جنوبی برگزار می شد. امنیت یکی از نگرانی های اصلی در طول این نشست بوده است. رئیس جمهور

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.