about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

هکرهای کره شمالی باری دیگر اقدام به هدف قرار دادن متخصصین حوزه امنیت سایبری کرده اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرهای کره شمالی باری دیگر توانستند با استفاده از حساب های جعلی توئیتر و لینک دین، کاربران متخصص در حوزه امنیت سایبری را مورد هدف قرار دهند.
محققین امنیت سایبری اخیرا دو حساب جعلی را شناسایی کرده اند. این حساب ها ظاهرا متعلق به مدیران کارفرمای شرکت های فعال در حوزه امنیت سایبری و آنتی ویروس می باشند اما واقعیت چیز دیگریست.
پس از بررسی این گزارش، متخصصین سایبری متوجه شدند که پروفایل آن ها در شبکه اجتماعی به سرعت بعد از گزارش گوگل به پلتفرم های مختلف، حذف شده است.
متخصصین امنیتی گوگل تایید کردند که این مهاجمین، اقدام به ساخت وبسایت جعلی  به نام " SecuriElite " کرده اند که در ظاهر متعلق به یک شرکت امنیت سایبری بود و سرویس های امنیتی شامل تست نفوذ و بهره برداری از سیستم را ارائه می کرد. 
گروه تحلیل تهدید گوگل معتقد است که هکرهای فعال در این کمپین، همان هکرهایی هستند که در کمپین سایبری گذشته علیه محققین سایبری نیز دست داشتند.
طبق گزارشات، این وبسایت جعلی جدید ظاهرا خود را به عنوان شرکت امنیتی معرفی کرده است که در ترکیه مستقر می باشد. 
سایت ها و حساب های جعلی که مورد استفاده هکرها قرار داشت عبارتند از:
وبسایت: 
www.securielite[.]com


پروفایل های توئیتر:

https://twitter.com/alexjoe9983
https://twitter.com/BenH3mmings
https://twitter.com/chape2002
https://twitter.com/julia0235
https://twitter.com/lookworld0821
https://twitter.com/osm4nd
https://twitter.com/seb_lazar
https://twitter.com/securielite

 

پروفایل های لینک دین:
SecuriElite – https://www.linkedin.com/company/securielite/
Carter Edwards, HR Director @ Trend Macro – https://www.linkedin.com/in/carter-edwards-a99138204/
Colton Perry, Security Researcher – https://www.linkedin.com/in/colton-perry-6a8059204/
Evely Burton, Technical Recruiter @ Malwarebytes – https://www.linkedin.com/in/evely-burton-204b29207/
Osman Demir, CEO @ SecuriElite – https://www.linkedin.com/in/osman-demir-307520209/
Piper Webster, Security Researcher – https://www.linkedin.com/in/piper-webster-192676203/
Sebastian Lazarescue, Security Researcher @ SecuriElite – https://www.linkedin.com/in/sebastian-lazarescue-456840209/

 

ایمیل های مورد استفاده هکرها:
[email protected]
 [email protected]
 
برخلاف کمپین گذشته در ماه ژانویه، سایت SecuriElite هنوز میزبان بهره برداری هکرها و انتقال بدافزار نبوده است.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.