about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

متحد شدن اینتل و AMD علیه انویدیا

پس از گذشت تقریبا ۳۰ سال، اینتل و AMD بار دیگر برای ساخت تراشه‌ای مشترک با یکدیگر همکاری خواهند کرد و علیه انویدیا متحد می‌شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دو رقیب دیرینه‌ی دنیای ریزپردازنده قصد دارند برای ساخت یک چیپ مشترک متشکل از پردازنده‌ی ساخت اینتل و واحد گرافیکی ساخت AMD، پس از گذشت تقریبا سه دهه بار دیگر با یکدیگر همکاری کنند.

چیپ مذکور که به‌گفته‌ی مقامات دو شرکت تکاملی بر تراشه‌های نسل هشتمی سری H اینتل خواهد بود، قرار است در لپ‌تاپ‌های سبک و باریک استفاده شود و توانایی اجرای قابل قبول بازی‌های روز را خواهد داشت. این موضوع از آن جهت دارای اهمیت است که اینتل و AMD هر دو پردازنده‌های مجهز به واحد پردازشی گرافیکی مجزا را در گذشته تولید کرده‌‌اند یا همین حالا در دست تولید دارند.

درحالی‌که هر دو شرکت در طراحی و مهندسی چیپ جدید سهیم بوده‌اند، اینتل برای اولین بار با ایده‌ی ساخت چنین چیپی با AMD تماس گرفته و از این جهت پروژه درواقع متعلق به اینتل است. AMD قرار است هسته‌های گرافیکی رادئون را متفاوت از آنچه در کارت‌های گرافیک ساخت این شرکت شاهد هستیم و به شیوه‌ای شبیه به SoC کنسول‌های ایکس باکس وان ایکس و PS4 پرو طراحی کند. مشخصات دقیق این چیپ هنوز مشخص نیست و هرچند اینتل از آن به‌عنوان «تنها یک محصول» یاد می‌کند، احتمال این وجود دارد که در نهایت شاهد عرضه‌ی مدل‌های مختلف با سرعت‌های کلاک متفاوت باشیم.

حلقه‌ی مفقوده‌ی ساخت چنین چیپی قطعه‌ی سخت‌افزاری کوچکی به‌ نام EMIB است که به‌گفته‌ی اینتل در نهایت منجر به ساخت ماژول‌های «سیستم درون پکیج» (در مقابل SoC یا سیستم روی چیپ) خواهد شد. EMIB در چیپ مذکور به اینتل این اجازه را خواهد داد تا سه قطعه‌ی «پردازنده‌ی Core اینتل»، «گرافیک رادئون AMD» و «حافظه‌ی گرافیکی HBM2» را درکنار یکدیگر استفاده کند.

لپ‌تاپ‌ها برای اینکه بتوانند بازی‌های روز را با عملکرد قابل قبولی اجرا کنند، معمولا به کارت گرافیک مجزا (هرچند ضعیف) احتیاج دارند. اگرچه عملکرد واحدهای گرافیکی ادغام‌شده در پردازنده‌ها طی سالیان گذشته بسیار بهتر شده است، اما همچنان لپ‌تاپ‌های مجهز به چنین پردازنده‌هایی به‌عنوان «لپ‌تاپ گیمینگ» در نظر گرفته نمی‌شوند.

به گفته‌ی یکی از سخنگوهای AMD، چیپ جدید اینتل رقیب مستقیم چیپ رایزن AMD (که آن هم قرار است مجهز به واحد گرافیکی باشد) به‌شمار نخواهد رفت؛ چرا که چیپ اینتل عملکرد گرافیکی بسیار بهتری خواهد داشت و برای گیمرهای حرفه‌ای جذاب خواهد بود؛ درحالی‌که چیپ AMD با وجود داشتن توانایی اجرای بازی، بیشتر مانند پردازنده‌های مجهز به گرافیک HD و Iris اینتل، چندمنظوره خواهد بود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.