about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

متا پلتفرمز (مالک فیس بوک) روز گذشته اعلام کرد سیاست بازبینی محتوا در اوکراین را محدود تر می کند و اجازه انتشار پیام هایی با شعار مرگ بر رئیس دولت یک کشور را نمی دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، این اقدام پس از آن انجام می شود که این شرکت آمریکایی هفته گذشته به طور موقت اجازه داد برخی پست های حاوی شعار مرگ بر ولادیمیر پوتین (رییس جمهور روسیه) یا مرگ بر الکساندر لوکاشنکو (رییس جمهور بلاروس) در اینستاگرام و فیس بوک منتشر شوند.

سپس متا روز جمعه اعلام کرد این تغییر موقت در سیاست محتوا فقط در اوکراین فعال است. در همان روز روسیه یک پرونده جنایی علیه این شبکه اجتماعی باز کرد.

در همین راستا نیک کلگ رییس امور جهانی متا در پستی در پلتفرم داخلی این شرکت نوشت: ما اکنون محور تمرکز را محدود کرده ایم تا به طور واضح مشخص شود تغییرات انجام شده در دستورالعمل به معنای چشم پوشی بر خشونت علیه مردم روسیه تعبیر نشود. همچنین ما اجازه انتشار فراخوان برای قتل رییس یک دولت را مجاز نمی کنیم. بنابراین برای از بین بردن هرگونه ابهام درباره موضع مان، بیش از پیش دستورالعمل مان را شفاف سازی می کنیم و اجازه انتشار پیام مرگ بر رییس دولت یک کشور را در پلتفرم مان نمی دهیم.

او در ادامه افزود: این موارد تصمیمات سختی است. تحولات در اوکراین به سرعت اتفاق می افتند. ما نیز سعی داریم تمام عواقب را بررسی کنیم و به طور مرتب دستورالعمل هایمان را بررسی می کنیم.

به گفته او این امر به معنای آن است که هیچ تغییری در سیاست های نفرت پراکنی در خصوص مردم روسیه ایجاد نشده است.

کلگ در این باره اظهار داشت: متا در مقابل روس هراسی می ایستد. ما هیچ گونه فراخوانی برای نسل کشی، پاکسازی قومی، یا هر نوع تبعیض، آزار و اذیت یا خشونت علیه روس ها در پلتفرم خود تحمل نمی کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/19 - 15:40- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری شرکت متا برای گسترش مراکز داده در ایالات متحده

شرکت متا ۶۰۰ میلیارد دلار برای گسترش مراکز داده هوش مصنوعی در سراسر ایالات متحده سرمایه‌گذاری می‌کند.

قوانین
1404/08/19 - 14:55- اروپا

قوانین جدید بانک انگلستان برای استیبل‌کوین‌ها

بانک انگلستان قوانین جدیدی را برای استیبل‌کوین‌ها پیشنهاد می‌دهد.

راه‌اندازی
1404/08/19 - 12:53- سایرفناوری ها

راه‌اندازی خدمات 5G در مراکش

سه شرکت اصلی مخابرات مراکش خدمات 5G را در این کشور راه‌اندازی کردند.