about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به نظر می‌رسد که متا قصد دارد از دانش و توان متخصصان شرکت مجیک لیپ -Magic Leap- برای پیشی گرفتن از اپل و سایر شرکت‌های فعال در حوزه واقعیت افزوده استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به گزارش فایننشال تایمز، این دو شرکت در حال مذاکره برای امضای قرارداد چند ساله به منظور توسعه هدست‌های واقعیت افزوده متا هستند. هنوز جزئیاتی از مذاکرات میان این دو منتشر نشده اما به گفته منابع این نشریه، احتمالا این همکاری به تولید یک هدست مشترک ختم نخواهد شد بلکه مجیک لیپ به متا دسترسی به برخی از فناوری‌های جدید خود را خواهد داد.

گفته می‌شود که در این همکاری، مجیک لیپ اجازه استفاده از برخی فناوری‌های خود را برای تولید سایر دستگاه‌های متا نیز اعطا خواهد کرد. در نتیجه متا این امکان را خواهد داشت تا در این برهه از زمان که فشارهایی برای کاهش وابستگی شرکت‌های آمریکایی به چین برای تولید محصولات وجود دارد، بخش زیادی از هدست‌های واقعیت افزوده و مجازی خود را در خاک آمریکا تولید کند.

با این حال، متا هنوز واکنشی را به انتشار این گزارش نشان نداده اما مجیک لیپ به فایننشال تایمز گفت که این شراکت یک خط تجاری مهم و فرصت رو به رشد برای مجیک لیپ خواهد بود.

افزون بر این، پگی جانسون، مدیر عامل این شرکت در اواخر سال گذشته گفت درخواست‌های همکاری زیادی از سوی شرکت‌های مختلف برای مجوز استفاده از فناوری‌های این شرکت در محصولات واقعیت مجازی‌شان دریافت شده است.  

خبر این همکاری با مجیک لیپ در زمانی منتشر شده که متا این روزها از سوی سرمایه گذاران تحت فشار است تا در ازای سرمایه‌هایی که برای تحقق چشم انداز مارک زاکربرگ دریافت و خرج کرده، محصول و نتیجه‌ای را نشان دهد.  

با این حال، انتظار نمی‌رود که این شرکت اعلام کرد که حداقل تا چند سال آینده، سودی از تمام پروژه‌های متاورس به دست نخواهد آورد. همچنین طبق گزارش‌ها، این شرکت سالانه حدود ۱۰ میلیارد دلار در بخش Reality Labs خود که پروژه‌های واقعیت مجازی و افزوده را دنبال می‌کند، هزینه می‌کند.

تازه ترین ها
مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.

هوش
1404/08/16 - 10:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی: حبابی که همه حباب‌ها را می‌ترکاند

از زمان موفقیت چشمگیر ChatGPT در سال ۲۰۲۲، موجی از سرمایه‌گذاری و توجه به هوش مصنوعی در سیلیکون ولی و سراسر جهان به راه افتاده است.

بلوتوث
1404/08/16 - 10:32- سایرفناوری ها

بلوتوث 6.2 معرفی شد؛ اتصال سریع‌تر و هدفون‌های بی‌سیم بهتر از همیشه

استاندارد جدید Bluetooth 6.2 توسط سازمان Bluetooth SIG معرفی شد و مجموعه‌ای از بهبودهای مهم را برای افزایش سرعت، پایداری و امنیت این فناوری محبوب به همراه دارد.