about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مایکروسافت با به روز رسانی جدید ورد خود و افزودن قابلیت هایی جذاب به آن، از گوگل داک پیشی گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل داک به اعتقاد بسیاری از مردم همه امکانات لازم برای ساخت یک فایل را دارد. علاوه بر آن استفاده از این برنامه هزینه ای را در پی ندارد و رایگان است.
دوران بد پرداخت پول برای یک تایپ ساده در مایکروسافت به پایان رسیده است. اما این شرکت هنوز ترفندی برای دریافت هزینه دارد و آن ، سیستم خودکار تبدیل گفتار به متن می باشد.
اگرچه شما می توانید سیستم تایپ صوتی را در گوگل داک فعال کنید اما به مراتب جذابیت کم تری نسبت به سیستم ارائه شده از طرف مایکروسافت دارد و کاربر تجربه خوبی از کار کردن با آن نخواهد داشت.


شما در گوگل تنها می توانید با استفاده از صدای خودتان تایپ کنید در صورتی که در مایکروسافت علاوه بر آن امکان آپلود فایل تا 200مگ و تبدیل گفتار به متن به صورت زنده در یک تماس ویدیویی نیز وجود دارد.


این شرکت همچنین در تلاش است تا صحبت های هر فرد را از یکدیگر جدا کند. شما همچنین می تواند برای بررسی صحت عملکرد هوش مصنوعی این سیستم، با استفاده از برچسب زمان صحبت ها را باز گردانید و آن را دوباره بررسی کنید.
پرداخت پول به فردی برای تبدیل یک فایل صوتی به متن از نظر زمانی و مالی مقرون به صرفه نیست. به طور مثال در یک سایت برای هر دقیقه تبدیل فایل صوتی به متن مبلغ 1.25دلار باید پرداخت شود.
اما در مقابل سیستم هوش مصنوعی مایکروسافت تنها ماهانه 6.99دلار هزینه دارد که آن هم هزینه ماهانه عضویت در مایکروسافت365 می باشد. نکته قوت این سیستم، عدم وجود محدودیت در تعداد فایل های صوتی و گفتاری در ماه و اقتصادی تر بودن آن نسبت به سایر رقبا می باشد.
لازم به ذکر است سیستم آن بدون نقض هم نیست و بعضی از مواقع دچار اشتباه هم میشود که نیاز به بازبینی خود کاربر دارد اما به هر حال مایکروسافت در حال حاضر از گوگل داک پیشی گرفته است.
نا گفته نماند که گوگل پیش از این نرم افزاری پشتیبانی شده توسط هوش مصنوعی را در گوشی های Pixelخود مورد استفاده قرار داده است که می تواند گفتار را به متن تدیل کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.