about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مهندسان مایکروسافت و موزیلا باگی را برطرف کرده‌اند که در ویندوز دیفندر وجود داشت و باعث افزایش مصرف CPU توسط فایرفاکس می‌شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ باگی که از حدود پنج سال پیش گریبان‌گیر کاربران مرورگر فایرفاکس شده بود و باعث افزایش مصرف CPU در سیستم می‌شد، بالاخره از سوی مایکروسافت و موزیلا برطرف گردید. این باگ مربوط به سرویس ویندوز دیفندر بود و می‌توانست مصرف منابع را چندین برابر افزایش دهد.

مهندسان مایکروسافت و موزیلا با همکاری یکدیگر باگی را برطرف کردند که با ویندوز دیفندر و Antimalware Service Executable یا MsMpEng.exe ارتباط داشت. این باگ باعث می‌شد این مرورگر نسبت به کروم و اج مصرف CPU بیشتری داشته باشد. برای مثال، بارگذاری مجدد یوتوب به‌طور میانگین به شش‌برابر منابع بیشتر نیاز داشت.

در تصویر زیر می‌توانید تفاوت میان مصرف منابع پردازنده توسط فایرفاکس، اج و کروم را در همان حوالی آغاز کشف این باگ ببینید. همان‌طور که مشاهده می‌شود، مصرف فایرفاکس چند برابر بیشتر از مرورگرهای رقیب است.

رفع باگ فایرفاکس برای نسخه‌های قدیمی ویندوز هم منتشر شده است

حالا مایکروسافت و موزیلا این مشکل را برطرف کرده‌اند. «یانیس جوگلارت»، از توسعه‌دهندگان فایرفاکس، با تأیید این موضوع گفته است: «به گفته مایکروسافت، این به‌روزرسانی به‌عنوان بخشی از به‌روزرسانی‌های عادی برای همه کاربران و به‌صورت مستقل از به‌روزرسانی‌های سیستم‌عامل منتشر می‌شود. یعنی حتی کاربران ویندوز 7 و 8.1 هم آن را دریافت می‌کنند؛ هرچند این پلتفرم‌ها نباید با مشکلی در عملکرد فایرفاکس روبه‌رو باشند، چون رویدادهای ETW که باعث این مشکل می‌شوند، در این نسخه‌های قدیمی ویندوز وجود ندارند.»

او مدتی بعد اعلام کرد که به‌روزرسانی مارس 2023 ویندوز دیفندر این مشکل را برطرف کرده است. این به‌روزرسانی در تاریخ 4 آوریل منتشر شد.

فایرفاکس همچنین درحال کار روی بهینه‌سازی‌های بیشتری برای مصرف منابع پردازنده در ویندوز است. می‌توانیم امیدوار باشیم که این تغییرات را در به‌روزرسانی‌های بعدی این مرورگر ببینیم. چندی قبل اعلام شد که موزیلا قصد دارد با وجود پایان پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز 7 و 8.1، همچنان حدود یک سال دیگر از این دو سیستم‌عامل قدیمی پشتیبانی کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/03/26 - 19:02- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار اقدام جهانی در مورد تهدیدات هوش مصنوعی شد.

حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.