about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

مهندسان مایکروسافت و بایت‌دنس در حوزه هوش مصنوعی، با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رقابت بالایی که میان آمریکا و چین برای برتری در حوزه هوش مصنوعی وجود دارد، قانونگذاران آمریکایی را به شدت نسبت به باختن در این رقابت و پیامد آن برای امنیت ملی، اقتصاد و شکوفایی آمریکا نگران کرده است. اما علاوه بر این که دو اقتصاد بزرگ جهان، منابعی را برای برتری در این حوزه اختصاص داده‌اند، همکاری‌هایی بین دو کشور وجود دارد و حتی بعضی از کارشناسان هوش مصنوعی می‌گویند همکاری فرامرزی و گسترده، برای دستیابی به پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه رایانش، حائز اهمیت است.

مهندسان مایکروسافت و بایت دنس  شرکت مادر تیک تاک، سهم خود را برای پیشبرد این هدف ایفا می‌کنند و در پروژه‌ای به نام "کوب‌رِی" (KubeRay)، با یکدیگر روی نرم افزاری کار می‌کنند که به شرکت‌ها برای اجرای کارآمدتر برنامه‌های هوش مصنوعی، کمک خواهد کرد.

شرکت‌ها برای کمک به پروژه‌های کد باز که در سالهای اخیر محبوبیت پیدا کرده و استارتاپ‌های متعددی از دل آنها متولد شده‌اند، اغلب منابع مهندسی را بین یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. همکاری مایکروسافت و بایت دنس از این جهت، قابل توجه است که رقابت سنگینی بین آمریکا و چین در خصوص هوش مصنوعی و مالکیت معنوی و نگرانی‌ها نسبت به استفاده از پیشرفت‌های فناوری برای شنود و نفوذ به حریم خصوصی، وجود دارد.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، مایکروسافت در کنار رقیبانی مانند گوگل و مِتا، سرمایه گذاری بالایی در هوش مصنوعی انجام داده و لابراتوار تحقیقات هوش مصنوعی این شرکت در چین، کمک کرده است از استعدادهای آکادمیک چینی بهره ببرد.

تازه ترین ها
آسیب
1404/06/18 - 13:59- سایرفناوری ها

آسیب فضای ابری مایکروسافت در پی قطعی کابل دریای سرخ

قطع کابل دریای سرخ، آسیب به فضای ابری مایکروسافت را به دنبال داشت.

نشست
1404/06/18 - 12:50- آسیا

نشست همکاری کوانتومی در سئول و توکیو

ایالات متحده، ژاپن و کره جنوبی این هفته دو نشست همکاری سه‌جانبه کوانتومی در سئول و توکیو برگزار کردند.

تلاش
1404/06/18 - 11:49- سایرفناوری ها

تلاش برای ساخت حداقل 20 کارخانه مجهز به 5G در چین

پکن در تلاش است تا سال 2027 حداقل 20 کارخانه مجهز به 5G تأسیس کند.