about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

مایکروسافت قابلیت «reply-all» را منسوخ می‌کند

مایکروسافت قابلیتی را به ایمیل خود افزوده تا از قابلیت reply-all برای بیش از ۵ هزار دریافت‌کننده جلوگیری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از تلگراف، به‌زودی قابلیت reply-all منسوخ می‌شود. تعدادی زیادی از کارمندان به‌طور اشتباهی یک ایمیل را به تمام همکاران خود ارسال می‌کنند و این امر زنجیره‌ای از انبوه ایمیل‌ها را به وجود می‌آورد که اینباکس فرد را پر می‌کنند.

در همین راستا نرم‌افزار ایمیل مایکروسافت به کاربر هشدار می‌دهد تا چنین اشتباهی را انجام ندهد و اجازه نمی‌دهد رشته ایمیل‌ها به افراد ارسال شود.

سال گذشته ویژگی «Reply All Storm Protection» اعلام و هفته گذشته به نرم‌افزار Office ۳۶۵ افزوده شد. این ویژگی برای ردیابی رشته ایمیل‌هایی با بیش از ۵ هزار دریافت‌کننده ساخته‌شده است. در این حالت فرد reply all را در یک ساعت حداقل ۱۰ بار تکرار می‌کند.

در صورت ارسال ایمیلی برای بیش از ۵ هزار دریافت‌کننده ، قابلیت reply برای رشته ایمیل مذکور به مدت ۴ ساعت مسدود می‌شود. به گفته مایکروسافت این ویژگی علاوه بر جلوگیری از پر شدن اینباکس افراد، مزایای دیگری نیز دارد. ایمیل‌های Reply-all به اختلال در کسب‌وکار منجر می‌شود و در برخی موارد حتی ایمیل شرکت را برای مدتی دچار مشکل می‌کند.

در حال حاضر نمی‌توان تعداد دریافت‌کنندگان رشته ایمیل را مشخص کرد اما مایکروسافت در نظر دارد چنین ویژگی را در آینده ارائه کند.

منبع:

تازه ترین ها
تأیید
1404/06/04 - 18:35- آسیا

تأیید نقض داده‌های شرکت نیسان

شرکت نیسان ژاپن نقض داده‌های استودیوی طراحی ادعایی توسط گروه باج‌افزاری کیلین را تأیید کرد.

ادعای
1404/06/04 - 18:23- آسیا

ادعای عملیات‌های سایبری چین علیه دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی

گوگل ادعا کرد که عملیات‌های سایبری مرتبط با چین، دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی را هدف قرار داده است.

تأکید
1404/06/04 - 17:52- هوش مصنوعي

تأکید آذربایجان بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال

در کنفرانس مشکلات سایبرنتیک و انفورماتیک آذربایجان، کارشناسان بر تمرکز فزاینده بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال تأکید کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.