about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مایکروسافت که در دو سال گذشته حملات سایبری و آسیب‌پذیری‌های متعددی را تجربه کرده برای ارتقای بیشتر امنیت Cloud و سرویس‌های خود در صدد سرمایه‌گذاری در این زمینه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، مایکروسافت در نظر دارد که شرکت امنیت سایبری Mandiant را خریداری کند. مایکروسافت که در دو سال گذشته حملات سایبری و آسیب‌پذیری‌های متعددی را تجربه کرده برای ارتقای بیشتر امنیت Cloud و سرویس‌های خود در صدد سرمایه‌گذاری در این زمینه است. این شرکت همچنین اعلام کرد که در دهه‌ی جاری، نزدیک به 20 میلیارد دلار در بخش امنیت سایبری سرمایه‌گذاری می‌کند.

افراد مطلع که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند که مذاکرات ممکن است به پیشنهاد نهایی برای خرید منتهی نشود. هر دو شرکت مندیانت و مایکروسافت از اظهار نظر در این مورد خودداری کردند. اخیرا سهام Mandiant هجده درصد در بورس نیویورک افزایش یافت و ارزش بازار آن را به رقم 4.3 میلیارد دلار رسید.

اضافه شدن این کمپانی دفاع سایبری به غول نرم‌افزاری جهان قابلیت‌های مایکروسافت را در این زمینه افزایش خواهد داد. سال گذشته مایکروسافت دو شرکت کوچک‌تر با همین تخصص را خریداری کرد و ماه گذشته اعلام کرد که 15 میلیارد دلار از فروش نرم‌افزار‌های امنیتی در سال 2021 بدست آورده است. رقمی که رشد 45 درصدی نسبت به سال قبل از آن را نشان می‌دهد.

مایکروسافت اخیرا Charlie Bell مدیر سابق بخش آمازون کلاد را مسئول بخش امنیتی خود کرد و اعلام کرد که او رهبری 3500 نفر که از کارمندان این شرکت که در بخش‌های گسترده‌ی حفاظتی (از امنیت چیپست‌ها تا کلاد) کار می‌کنند را بر عهده گرفته است.

مندیانت در سال 2004 توسط Kevin Mandia یک عضو سابق نیروی هوایی آمریکا تاسیس شد و در سال 2013 توسط شرکت FireEye خریداری شد. این دو شرکت نزدیک به هشت سال با یکدیگر کار می‌کردند و ادغام شده بودند. نهایتا در ژوئن 2021، FireEye با 1300 کارمند و مبلغ 1.2 میلیارد دلار به Symphony Technology Group فروخته شد.

تخصص اصلی شرکت امنیت سایبری Mandiant پاسخ به رخنه‌های امنیتی، دفاع سایبری و شکار مهاجمین در شبکه‌ها و کامپیوتر‌ها است. لازم به ذکر است که هک گسترده‌ی SolarWinds توسط مندیانت و فایرآی کشف شد. این کمپانی همچنین در شناسایی و پاسخ به هکر‌های دولتی کره شمالی که در سال 2014 شرکت Sony Pictures را هک کردند دخیل بوده‌ است.

مایکروسافت در دسامبر 2021 گزارشی در خصوص فعالیت‌های اخیر مهاجمین سولار ویندز، NOBELIUM منتشر کرد و در آن به بررسی خرابکاری‌ها و تاکتیک‌های این مجرمین سایبری پرداخت. مایکروسافت در گزارش خود اظهار کرد که این گروه، احتمالا به روسیه و دولت آن کشور متصل است.

تازه ترین ها
تشدید
1404/07/08 - 17:34- آسیا

تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های سایبری در فیلیپین

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین و مِتا با هدف تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و اطلاعات نادرست آنلاین در این کشور با یکدیگر مشارکت کردند.

توسعه
1404/07/08 - 17:20- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی برای جراحی مغز

محققان دانشگاه هاروارد یک ابزار هوش مصنوعی را برای جراحی مغز توسعه دادند.

ثبت
1404/07/08 - 16:53- اروپا

ثبت بیش از 160 حمله سایبری در سوئیس

سوئیس در 6 ماه گذشته بیش از ۱۶۰ حمله سایبری را ثبت کرده که شایع‌ترین آنها حملات منع سرویس توزیع شده هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.