about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

مایکروسافت به طور رسمی مالک گیت هاب شد

مایکروسافت را حالا می توان به طور رسمی مالک گیت هاب دانست. پس از اینکه مقامات کمیسیون اروپا این قرارداد را تأیید کردند، اکنون خرید 7.5 میلیارد دلاری ردموندی ها نهایی شده است. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ «نت فریدمن» مدیرعامل جدید گیت هاب که پیش از این نایب رئیس بخش توسعه خدمات مایکروسافت بوده، در وبلاگ رسمی گیت هاب می نویسد که این مجموعه، به طور کامل مستقل از مالک خود -یعنی مایکروسافت- عمل خواهد کرد. او اشاره می کند که این مخزن اپن سورس همچنان از توسعه دهندگان حمایت می کند و آنها را به ابزار خاصی محدود نخواهد کرد (مثلاً توسعه دهندگان می توانند از وب سرویس های آمازون به جای خدمات اژور کلاود استفاده کنند).

فریدمن می گوید گیت هاب سه هدف اصلی را سرلوحه کار خودش قرار داده: تضمین اینکه پلتفرم مورد بحث، بهترین گزینه برای تیم ها و جوامع خلاق باشد؛ مخزن گیت در دسترس تمام برنامه نویسان در تمام دنیا قرار گیرد؛ و ویژگی های مهم مخزن از جمله کارآیی، پایایی و امنیت آن ارتقاء یابد. همچنین برنامه هایی برای بهبود مکانیسم جستجو، اعلان ها و نحوه استفاده از گیت هاب روی موبایل نیز در دستور کار قرار گرفته است. یکی از سرویس های گیت یعنی GitHub Actions که در حال حاضر در مرحله بتا قرار دارد نیز به شکل گسترده در اختیار حدود 30 میلیون توسعه دهنده حاضر در این پلتفرم قرار خواهد گرفت.

فریدمن پیش از این هم گفته بود که «ما نمی خواهیم گیت هاب را خریده و آن را به مایکروسافت تبدیل کنیم». با این حال آنها لینکدین را به قیمت 26.2 میلیارد دلار خریدند و با اعمال تغییراتی در آن به شیوه خودشان وارد بازار شغل یابی حوزه فناوری شدند. حالا احتمالاً سرمایه گذاری 7.5 میلیارد دلاری این کمپانی در گیت هاب هم چنین هدفی را دنبال می کند و مایکروسافت می تواند برنامه های خودش در زمینه توسعه نرم افزار را با تکیه بر حدود 30 میلیون توسعه دهنده پیاده کند.

تازه ترین ها
تنظیم
1404/08/22 - 15:37- جرم سایبری

تنظیم شکایت قضایی توسط گوگل برای مقابله با کلاهبرداری لایت هاوس

شرکت گوگل در دادگاه ناحیه جنوبی نیویورک شکایتی را علیه یک سازمان مجرمانه سایبری مستقر در چین مطرح کرد تا فعالیت‌های آن را که در قالب یک عملیات گسترده فیشینگ، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را هدف قرار داده، مختل کند.

موافقت
1404/08/22 - 15:30- آمریکا

موافقت دلال داده «کوچاوا» با تغییر در شیوه‌های کاری

کاربران دستگاه‌های همراه که از دلال داده کوچاوا شکایت کرده بودند، از یک قاضی فدرال خواستند تا با توافقی موافقت نهایی کند که بر اساس آن این شرکت دیگر حق اشتراک‌گذاری یا فروش داده‌های مکانی حساس را نخواهد داشت.

شناسایی
1404/08/22 - 15:25- آسیب پذیری

شناسایی هکر سیسکو و سیتریکس

آمازون اعلام کرد که کارزار سایبری پیشرفته‌ای را شناسایی کرده که آسیب‌پذیری‌های ناشناخته‌ای را در محصولات شرکت‌های سیسکو و سیتریکس هدف گرفته است.