about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

اگر از ویندوز 10 استفاده می کنید، باید مراقب لینک های دانلود گوگل کروم در مرورگر پیش فرض «اِج» مایکروسافت باشید؛ چرا که به نظر می رسد نتایج موتور جست و جوی Bing دستکاری شده و به احتمال زیاد حاوی بدافزار هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ حتماً تا کنون بارها در فضای اینترنت با شوخی معروف «تنها کاربرد مایکروسافت اِج دانلود گوگل کروم است» مواجه شده اید؛ اما حالا با تیزبینی یکی از کاربران توییتر، مشخص شده بعضی از لینک های دانلودی که اِج ارائه می کند تقلبی بوده و باید بیش از پیش مراقب مرورگر نه چندان محبوب مایکروسافت باشید.

«گابریل لاندائو» در حساب توییتری خود ویدیویی قرار داده و گفته پس از جست و جوی عبارت «download chrome» در مرورگر اِج، روی اولین لینک کلیک کرده که ظاهراً به وبسایت google.com و صفحه دانلود رسمی مرورگر کروم منتهی می شود. اما با بررسی URL، مشخص شد صفحه مذکور که ظاهر رسمی داشته و بسیار فریب دهنده است، مربوط به وبسایت «googleonline2018.com» بوده.

از سوی دیگر با کلیک روی دکمه دانلود، فایل «ChromeSetup.exe» دریافت می شود که پس از بررسی دقیق تر، معلوم شد این فایل امضای دیجیتال شرکتی با نام «Alpha Criteria» را داشته که مسلماً متعلق به گوگل نیست و احتمالاً حاوی بدافزار خواهد بود.

تحقیقات بیشتر نشان می دهند که وبسایت googleonline2018.com توسط گوگل کروم به عنوان یک پایگاه غیر قابل اعتماد علامت گذاری شده اما چنین چیزی در مایکروسافت اِج مورد اشاره قرار نگرفته است. هرچند کمپانی ساکن ردموند پس از انتشار گزارش، لینک مورد بحث را حذف کرده؛ اما توضیح نداده چرا در موتور جست و جوی بینگ، هویت صفحه تقلبی به «google.com» ارجاع داده شده است.

گفتنی است اتفاقات اخیر به کاربران یادآور می شوند که هر لینک یا آدرس اینترنتی، هرچقدر هم که ظاهر رسمی داشته باشد، قابل اعتماد نیست و باید پیش از دانلود فایل ها یا کلیک روی لینک های پر زرق و برق، ابتدا از امنیت آنها اطمینان حاصل کرد.

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.