about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

مایکت دستور حذف ۱۲ اپلیکیشن را دریافت کرد

کمیته فیلترینگ (۲۵ اسفند ۹۷) دستور حذف اپلیکیشن‌های ویز، وی‌چت، تانگو و ۹ اپلیکیشن دیگر را از بازار اندرویدی مایکت صادر کرد. 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وحید رحیمیان مدیرعامل مارکت اندرویدی «مایکت» در گفتگو با دیجیاتو، ضمن اعلام این موضوع خبر می‌دهد که تمامی این اپ‌ها در گوگل‌پلی موجود هستند و این تصمیمات باعث ضربه خوردن به پلتفرم‌های بومی و افزایش ترافیک گوگل‌پلی خواهد شد.

به‌جز فیلتر کردن اپلیکیشن‌ها، دستور حذف آن‌ها از مارکت‌های اندرویدی داخلی هم اقدامی سابقه‌دار است. برای مثال تلگرام و وایبر از شناخته‌شده‌ترین اپلیکیشن‌هایی بودند که از صفحه مارکت‌های‌ اندرویدی پاک شدند. اکنون به گفته رحیمیان قرار است ۱۲ اپلیکیشن مانند ویز، وی‌چت، تانگو، ایمو و مشتقات آن‌ها که در دسته «پیام‌رسان‌ها و لوکیشن‌ بیس‌ها» قرار دارند از مارکت اندرویدی مایکت حذف شوند. به گفته رحیمیان، ۱۲ اپلیکیشنی که در لیست قرارگرفته‌اند همگی جزو اپ‌های پرطرفدار هستند که کاربران موجود، قدیمی و جدید آن‌ها را دانلود و نصب می‌کنند. او در پاسخ به این سؤال که حذف این اپلیکیشن‌ها چه تأثیری بر این مارکت اندرویدی خواهند داشت، گفت:

ما برای این اپلیکیشن‌ها سئو ایجاد کردیم و در گوگل خود را بالا کشیدیم تا بتوانیم کاربران را جذب کنیم اما با حذف این اپلیکیشن‌ها، کاربران از مارکت ما بیرون رفته و اپ دلخواه‌شان را از سایر مارکت‌ها یا گوگل پلی آن‌ها را دریافت می‌کنند، در نتیجه به مرور زمان اپلیکیشن‌ها و بازی‌های دیگر را از همان مارکت‌ها دریافت می‌کنند. در نتیجه ما کاربرانی را که به زحمت جذب کرده‌ایم به سادگی از دست می‌دهیم.

مدیرعامل مایکت باور دارد که نظارت بر محتوای دیجیتال به نحو نامتقارن و ناعادلانه صورت می‌گیرد. او درباره تلاش برای برقراری ارتباط با مسئولان برای بیان تبعات این تصمیمات توضیح داد که در همین رابطه نامه‌ای به وزیر ارتباطات ارسال کرده است اما نهادهای دیگری هم در تصمیمات دخالت دارند که امکان برقراری ارتباط با آن‌ها برای مایکت وجود ندارد:

ما در هیچ جلسه‌ای نمی‌توانیم شرکت کنیم و حرف بزنیم. پلیس فتا و مرکز ماهر تنها نهادهایی هستند که سعی می‌کنند تعامل دو طرفه داشته باشند و ما با آن‌ها ارتباط داریم. به جز این دو مورد، ما تنها دریافت کننده دستورات هستیم و نمی‌توانیم ارتباط دوسویه‌ای داشته باشیم. به علاوه چون فضای نظارت و ابلاغ دستورات به نحوی است که توضیحی داده نمی‌شود، در نتیجه ما هم متوجه علت‌ها نمی‌شویم، نمی‌توانیم در مورد آن صحبتی کنیم و درنتیجه ماهیت تعامل سخت خواهد شد. اما ابلاغیه‌هایی که از سوی مرکز ماهر به دست ما می‌رسد، چون روی آن‌ها تحقیق و بررسی صورت گرفته است، می‌توانیم آن‌ها را راحت بپذیریم و مورد بررسی قرار دهیم.

رحیمیان از سخت‌گیری به کارآفرینان داخلی گلایه می‌کند و می‌گوید کارآفرینان ایرانی باید به نهادها و سازمان‌های بسیاری پاسخگو باشند و همین موارد ادامه کار را سخت و آن‌ها را دلسرد می‌کند درحالی‌که نمونه‌های خارجی چنین سخت‌گیری‌هایی ندارند و به نظر می‌رسد که کار برای استورهای غیر ایرانی راحت‌تر از نمونه‌های ایرانی است و همین با رویکرد حمایت از کارآفرینان و محصولات ایرانی مغایرت دارد.

به گفته مدیرعامل مایکت، دستور حذف اپلیکیشن‌ها از سوی ۸ نهاد به استورها ابلاغ می‌شود و این طور که رحیمیان توضیح می‌دهد، این ابلاغیه‌ها به نحوی جنبه دستوری، تهدیدی دارند و توضیحی درباره دلایل این تصمیمات داده نمی‌شود.

گفتنی است این دستور روز گذشته به مایکت ابلاغ‌شده و این مارکت اندرویدی باید ظرف یک تا دو روز آینده لیست اپلیکیشن‌های اعلام‌شده را از پلتفرم خود بردارد چراکه به گفته رحیمیان حذف یک اپ از استور به صورت کامل، از نظر فنی زمان‌بر است و نمی‌توان سریع آن را برداشت.

تازه ترین ها
محکومیت
1404/04/12 - 20:35- سایرفناوری ها

محکومیت گوگل در یک دعوای گروهی

گوگل در یک دعوای گروهی مربوط به داده‌های تلفن همراه، به پرداخت ۳۱۴ میلیون دلار جریمه محکوم شد.

استفاده
1404/04/12 - 20:27- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در مراکز فرماندهی پنتاگون

پنتاگون از قرارداد ۱۰ میلیون‌دلاری با یک شرکت هوش مصنوعی در مراکز فرماندهی خود حمایت می‌کند.

استفاده
1404/04/12 - 19:48- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در زمینه بهبود عملکرد و رفاه کارکنان

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای بهبود نحوه سنجش و پشتیبانی سازمان‌ها از عملکرد و رفاه کارکنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.