about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ظاهرا ایلان ماسک گام بسیار بزرگی برای وصل شدن گوشی های همراه به اینترنت ماهواره ای استارلینک برداشته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ تابستان گذشته بود که ایلان ماسک در نشست مشترکی با مدیرعامل شرکت مخابراتی T-Mobile از برنامه بزرگی برای وصل شدن گوشی های همراه به اینترنت ماهواره ای استارلینک خبر داد. این اتفاق که می‌توان آن را آغاز عصر جدیدی در ارتباطات نیز قلمداد کرد، در ابتدا با محدودیت‌هایی روبرو خواهد بود.

آغاز عصر جدید ارتباطات با اتصال گوشی به اینترنت ماهواره ای استارلینک
یکی از محدودیت‌ها مربوط به پهنای باندی است که در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. این میزان در ابتدا صرفا برای ارسال پیام کافی خواهد بود و ظاهرا نیز هدف اصلی و اولیه هر دو شرکت از این کار تکمیل پوشش T-Mobile در سرتاسر آمریکا و ایجاد پوشش در نقاط کور باشد. در مرحله بعدی شاهد امکان برقراری تماس صوتی باکیفیت خواهیم بود و حتی در آینده نزدیک امکان دانلود، آپلود و استریم محتوا نیز پیش‌بینی شده است.

حالا یکی از مدیران اسپیس‌ ایکس اعلام کرده است که آنها وارد مرحله آزمایشی این برنامه شده‌اند و قصد دارند مشکلات و معایب احتمالی را برطرف کنند. این شرکت می‌خواهد برای اتصال گوشی‌ های همراه به شبکه خود نسل دوم ماهواره های استارلینک را به‌فضا ارسال کند. سرعت اولیه‌ای که در اختیار کاربران موبایل خواهد بود، چیزی بین ۳ تا ۱۸ مگابیت‌بر‌ثانیه تخمین زده می‌شود. هرچند که تا پایان سال ۲۰۲۴ و فرستادن ۲۰۰۰ ماهواره جدید دیگر این سرعت و کیفیت شبکه نیز ارتقاء چشمگیری را به‌خود خواهد دید.
اسپیس ایکس فعلا توانسته مجوز ارسال ۷۵۰۰ ماهواره را تا پایان دهه جاری میلادی به‌‌منظور وصل کردن گوشی های همراه به اینترنت ماهواره ای استارلینک به‌دست آورد. اگرچه در حال حاضر این همکاری به اپراتور تی-‌موبایل محدود شده است، اما اتظار می‌رود دیگر اپراتورها نیز به این دست برنامه‌ها بپیوندند و هرروز شاهد حضور هرچه بیشتر فناوری اینترنت ماهواره ای در میان مردم باشیم. مخصوصا اینکه شرکت‌های رقیب اسپیس ایکس نیز در تلاش برای گسترش شبکه خود و جلب اپراتورها هستند.

پس از گام‌هایی که شرکت‌هایی همچون اپل، هواوی، کوالکام، اسپیس ایکس (استارلینک) و … در زمینه برقراری امکان اتصال گوشی های هوشمند به اینترنت ماهواره ای برداشته‌اند و همچنین اشتیاق بالای کاربران برای استفاده از آن، بعید نیست که در چند سال آینده این قابلیت به‌عنوان گزینه‌ای عادی در میان تمامی گوشی‌های میان‌رده و یا حتی اقتصادی دیده شود.

منبع:

تازه ترین ها
احتمال
1404/10/02 - 10:56- اروپا

احتمال توسعه سلاح روسیه علیه استارلینک

کارشناسان ادعا کردند که روسیه احتمالاً در حال توسعه سلاحی برای هدف قرار دادن استارلینکِ ایلان ماسک است.

هوش
1404/10/02 - 10:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی موتور جذب ۱۵.۶ میلیارد دلاری استارت‌آپ‌های اسرائیلی

استارت‌آپ‌های رژیم صهیونیستی در سال جاری، مبلغ ۱۵.۶ میلیارد دلار جمع‌آوری کردند، زیرا هوش مصنوعی، شرط‌بندی‌های بزرگ‌تر و متمرکزتری را هدایت می‌کرد.

تصاویر
1404/10/02 - 09:58- سایرفناوری ها

تصاویر ماهواره خیام؛ پشتوانه تصمیم‌سازی ملی در اقدامات پژوهشگاه فضایی ایران

پژوهشگاه فضایی ایران با بهره‌گیری از تصاویر با دقت بالای ماهواره سنجش‌ازدور «خیام»، گام مهمی در پایش تغییرات کاربری زمین، مدیریت منابع طبیعی و پشتیبانی از مدیریت بحران‌های کشور برداشته است.