about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکرات دولت بعدی این کشور با روسیه در حوزه امنیت سایبری مانع‌تراشی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به‌تازگی اعلام کرد دولت فعلی آمریکا در تلاش است مانع از احیاء گفتگوهای این کشور با روسیه در حوزه امنیت سایبری شود. 

ماریا زاخارووا، نماینده رسمی وزارت خارجه روسیه در این خصوص اظهار داشت:

ما بازی‌های بعدی دولت فعلی آمریکا و تلاش‌ها برای ایجاد موانع اضافی برای دولت آینده و مانع‌تراشی برای رئیس‌جمهور منتخب در انجام اقدامات مربوط به احیاء گفتگوی واقعی با کشورمان در حوزه امنیت اطلاعات بین‌الملل را رد نمی‌کنیم. 

به گفته وی، گزارش‌های پیاپی ایالات‌متحده آمریکا در مورد حملات هکرهای احتمالاً روس به منابع اطلاعاتی دولتی و غیردولتی آمریکا جنبه روتین پیداکرده است. 

زاخارووا معتقد است گزارش مشترک اداره تحقیقات فدرال، آژانس امنیت ملی و آژانس امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت آمریکا و نیز دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مورد حملات احتمالی هکرهای روس در راستای اهداف ترامپ و ارتقاء جایگاه او و اجتناب از استیضاح منتشرشده‌ است. 

بنابه اظهارات وی، مسکو در این خصوص مجدداً به‌طرف آمریکایی اظهارات 25 سپتامبر 2020 رئیس‌جمهور روسیه و مجموعه پیشنهاد‌ات او در مورد بازگشت به تعامل مؤثر در این زمینه را یادآوری می‌کند. 

وزارت خارجه از همتایان آمریکایی درخواست می‌کند به‌جای اتهامات بی‌اساس و دروغ از کانال‌های رسمی تبادل اطلاعات میان دو کشور استفاده کرده و این ادعاها را حل‌وفصل نمایند. 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.