about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به دنبال ارائه نسخه قدیمی‌تر روبیکا در کافه بازار پس از اخطار امنیتی گوگل و بالا گرفتن برخی شایعات، مدیران این پلتفرم داخلی توضیحاتی در این باره دادند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ کاشانی، مدیر محتوای روبیکا گفت: استور‌های ایرانی برای این که خود توسط گوگل دچار مشکل نشوند، از ما درخواست می‌کنند که نسخه دیگری از برنامه ارائه شود که گوگل از آن ایراد نگیرد. ما نسخه قدیمی‌تر روبیکا که برای گوگل توجه برانگیز نبود را ارائه دادیم.

حدادی‏، مدیر روبیکا هم گفت: به دنبال همین موضوع در کافه بازار یک نسخه عقب رفتیم و در مایکت یک نسخه جلو رفتیم. به این دلیل که گوگل ایراد نگیرد. ۴ تا ۶ روز طول می‌کشد تا ببینیم گوگل به این‌ها هم ایراد می‌گیرد یا خیر.

او گفت: سپر ایمنی مایکت سپر ایمنی گوگل را شامل می‌شود؛ چون سپر ایمنی آن از گوگل استفاده می‌کند. مایکت هم بعد از گوگل آن هشدار را داد و دوستان آن را درست کردند.

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.