about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

لینکدین پل دسترسی چین به اسرار امریکا

چین از سرویس شبکه اجتماعی لینکدین (LinkedIn) به منظور دسترسی به اطلاعات محرمانه آمریکا استفاده می کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ توئیتر، هزاران حساب کاربری روسی فعال را حذف کرد. فیس بوک، از تیم خدماتی خود برای تفرقه افکنی در سیاست های آمریکا استفاده نمود؛ و اکنون لینکدین، در حال آماده باش است.

سازمان ضد جاسوسی ملی ایلات متحده و مرکز امنیت مدعی است که موفق به کشف چند مورد جاسوسی از سوی چین در استفاده از حساب های کاربری جعلی در شبکه  اشتغال متعلق به مایکروسافت شده است؛ مبنی بر این که سعی بر متقاعد کردن کاربران در خصوص اشترک گذاری اطلاعات محرمانه تجاری و دولتی داشته اند.

تعداد حساب های کاربری کشف شده از سوی دولت هنوز مشخص نیست، اما به نقل از رویترز، ویلیام اوانینا (William Evanina)، رییس سازمان ضد جاسوسی، پویش چینی یاد شده را «فوق العاده خصمانه» خواند. برای مقام ارشد دولتی، نام بردن از یک شرکت امریکایی خاص، به منظور اقدام در راستای تسلیم کردن آن شرکت، بسیار غیر معمول است.

لینکدین مدعی شده است که حدود 40 حساب کاربری را به سبب اعمال ادعا شده حذف نموده است و در حال همکاری با دولت ایالات متحده است. به طور کلی شبکه اجتماعی مذکور ادعا می کند که از بین حدود 562 میلیون کاربر در سراسر دنیا، 150 میلیون نفر، کاربران امریکایی هستند.

پیش تر، کوین مالری (Kevin Mallory) یکی از افسران پیشین آژانس اطلاعات مرکزی (CIA)، محکوم به نقض قانون امنیت محرمانه ترخیص کالا و فروختن اطلاعات مذکور به چین (paywall) شد. این مورد کشف شده در سال 2017 آغاز شد؛ درست هنگامی که افسر مورد نظر، به آژانس اطلاعات گفت که چینی ها پس از برقراری تماس از طریق شبکه اجتماعی یاد شده، قصد استخدام وی به منظور اشتراک گذاری اطلاعات را داشته اند. گفتنی است که وی پس از گرفتن 25 هزاردلار، اطلاعات محرمانه را در اختیار چینی ها قرار داده است. دلیل این که چینی ها او را هدف قرار دادند، تاخیر 3 ماهه در باز پرداخت وام و سوء استفاده از نیاز مبرم مالی وی بوده است.

جنگ سایبری از طریق وبگاه های شبکه های اجتماعی به تیتر خبر های داغ روز تبدیل شده است و بیانگر ضعف دولت آمریکا در دفع حملات سایبری است. در سال 2017 جیمز استاوریدیس (James Stavridis) افسر عالی رتبه بازنشسته نیروی دریایی، در کمیته خدمات نظامی مجلس سنای ایالات متحده شهادتی داد مبنی بر اینکه این کشور علیرغم صرف هزینه های کلان در بخش امنیت خصوصی و عمومی، فاقد آمادگی لازم برای میدان نبرد جدید دیجیتال است.

وی در بیانیه ای منتشر شده از سوی مدرسه امور بین الملل فلچر دانشگاه توفتس، جایی که او به عنوان رییس خدمت می نمود عنوان کرد:

این مسئله دیگر شایعه نبوده و نمی تواند از واقعیت جامعه جدا شود.

تازه ترین ها
مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.

هوش
1404/08/16 - 10:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی: حبابی که همه حباب‌ها را می‌ترکاند

از زمان موفقیت چشمگیر ChatGPT در سال ۲۰۲۲، موجی از سرمایه‌گذاری و توجه به هوش مصنوعی در سیلیکون ولی و سراسر جهان به راه افتاده است.

بلوتوث
1404/08/16 - 10:32- سایرفناوری ها

بلوتوث 6.2 معرفی شد؛ اتصال سریع‌تر و هدفون‌های بی‌سیم بهتر از همیشه

استاندارد جدید Bluetooth 6.2 توسط سازمان Bluetooth SIG معرفی شد و مجموعه‌ای از بهبودهای مهم را برای افزایش سرعت، پایداری و امنیت این فناوری محبوب به همراه دارد.