about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کارشناسان معتقدند که کشورهای متخاصم می‌توانند از طریق لینکدین به اطلاعات مهم دسترسی پیدا کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کِن مک‌کالوم (Ken McCallum)، رئیس آژانس اطلاعاتی انگلیس «MI5»، چندی پیش نسبت به تلاش مجرمان سایبری از کشورهای متخاصم برای به دست آوردن اطلاعات از طریق شبکه‌های اجتماعی هشدار داد. مک‌کالوم این فعالیت را در مقیاس صنعتی توصیف کرد و گفت که در طول 5 سال گذشته، حداقل 10 هزار شهروند انگلیسی با دسترسی به اطلاعات حساس از سوی پروفایل‌های مخرب متصل به نهادهای تهاجمی مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.

بی‌بی‌سی گزارش داد که پلتفر مورد اشاره مک‌کالوم به عنوان شبکه اجتماعی، لینکدین بوده است؛ براساس این گزارش، شهروندانی که مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند، تقریباً کارکنان ادارات دولتی و صنایع عمده هستند. روش اصلی عملیات، تلاش برای استخدام یا پیشنهاد سفرهای کاری و همچنین جلساتی برای فریب افراد و گرفتن اطلاعات حساس بود.

مرکز حفاظت از زیرساخت‌های ملی، متعلق به MI5، اخیراً کمپینی با عنوان «قبل از پیوند فکر کنید» را آغاز کرد که هدف آن آموزش کارمندان عمومی در استفاده صحیح از شبکه‌های اجتماعی بود. در پیامی در وب‌سایت این کمپین، که همچنین مشاوره‌ای در زمینه شناسایی و به حداقل رساندن تهدیدها ارائه می‌دهد، آمده است :

«مجرمان و عوامل تهاجمی احتمالاً در فضای آنلاین به‌صورت دروغین یا گمنان تلاش می‌کنند تا با افراد دارای دسترسی به اطلاعات ارزشمند و حساس ارتباط برقرار کنند. هیچ کس مصون از سوءاستفاده‌های اجتماعی از طریق این رویکردها نیست.»

لازم به ذکر است که حدود 2 سال پیش یک مأمور سابق سازمان سیا به نام کوین مالوری (Kevin Mallory)، به جاسوسی برای چین و پس از سوءاستفاده اولیه از سوی نهادهای تهاجمی چینی در لینکدین، به 20 سال زندان محکوم شد. شرکت انگلیسی از کمپین استقبال و اعلام کرد که تیم‌های لینکدین تلاش می‌کنند تا آن را ایمن نگه دارند تا افراد واقعی بتوانند با متخصصانی که می‌شناسند و به آنها اعتماد دارند، ارتباط برقرار کنند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.