about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

لینکداین اطلاعات خود را به آمریکا نفروخت
موسسه خبری سایبربان:لینکداین که شبکه‌ی اجتماعی تجاری بزرگی در دنیا به شمار می‌آید، چالش قانونی را در راستای ممنوعیت افشای تعداد درخواست‌های اطلاعاتی که از جانب دولت آمریکا مطرح می‌شود، پیش روی خود قرار داد.این شرکت اطلاعات کاربران را به آمریکا و انگلیس نفروخته و مورد حمله آنها واقع شده است.
سازمان‌های آمریکایی می‌توانند تعداد درخواست‌های اطلاعاتی را که به آن‌ها صادر می‌شود، منتشر کنند اما تعداد درخواست‌هایی که از جانب سرویس‌های امنیتی مطرح می‌شود از جمله‌ی ممنوعیت‌هاست.
 
لینکداین این شرط قانونی را بی‌معنی خواند و این در حالی است که بسیاری از شرکت‌های بزرگ دیگر فناوری نیز با این امر موافق هستند.
 
این شبکه‌ی اجتماعی گزارش شفاف خود را از نیمه‌ی اول سال جاری منتشر کرد؛ طبق این گزارش این شرکت ۸۳ درخواست دولتی اطلاعاتی دریافت کرده که ۷۰ مورد از جانب دولت آمریکا و ۴ مورد نیز از جانب انگلیس صادر شده است. این شرکت به ٪۵۷ از درخواست‌های دولت آمریکا پاسخ مثبت داد در حالی که هیچ یک از درخواست‌های انگلستان را نپذیرفت.
 
اما در این گزارش درخواست‌های مرتبط با امنیت ملی آمریکا ذکر نشد چرا که این اطلاعات فوق محرمانه بوده و این شرکت اجازه‌ی افشای آن‌ها را ندارد. در نتیجه این شرکت شکایت دوستانه‌ای را در دادگاه استیناف آمریکا2 مطرح کرد مبنی بر اینکه نامه‌ها و درخواست‌های امنیت ملی متمم اول قانون اساسی این کشور را نقض می‌کند. همچنین این شرکت دادخواستی را نیز در دادگاه نظارت بر اطلاعات خارجی آمریکا تنظیم کرد و به موجب آن امکان افشای عمومی این اطلاعات را خواستار شد.
 
به موجب اصلاحیه‌ی چهارم قانون اساسی آمریکا «حق امنیت جان، مسکن، اوراق و اسناد و مصونیت دارایی‌های مردم در برابر تفتیش و توقیف غیر موجه تضمین می‌شود و هیچ گونه حکم بازداشت اشخاص یا توقیف اموال صادر نمی‌شود، مگر برپایه یک دلیل محتمل با سوگند یا اعلام رسمی و محل مورد تفتیش واشخاص یا اموالی که باید توقیف شود دقیقاً باید مشخص شود.»
 
در حال حاضر دولت آمریکا به شرکت‌ها اجازه داده که این درخواست‌های اطلاعاتی را به صورت دسته‌های ۱۰۰۰ تایی بیان کنند و به اعتقاد لینکداین این نوع گزارش، با شفافیت در تضاد است و بعضاً موجب نگرانی بیشتر عموم مردم چه در آمریکا چه سایر کشورها می‌شود.
 
اریکا روتنبرگ3، نایب رئیس لینکداین، در نامه‌ای به اعضا بیان کرد که این ممنوعیت منشاء ناامیدی و سر‌خوردگی ماست و این ملزومات از نظر قانونی موجه نبوده و بی‌معنی است.
 
به این ترتیب لینکداین نیز در صدور چنین درخواست‌هایی به یاهو و گوگل پیوست. البته با توجه به لایه‌های مخفی و به‌هم‌پیوسته مربوط به چنین فرآیندهایی احتمال اینکه چنین مجوزی به این شرکت‌ها داده شود، بسیار کم است.
تازه ترین ها

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.

اتهام تیک‌تاک به نقض قوانین اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد.

برگزاری
1404/11/17 - 14:46- هوش مصنوعي

برگزاری اجلاس هوش مصنوعی در حوزه نظامی

در اجلاس هوش مصنوعی مسئولانه در حوزه نظامی، تنها ۳۵ کشور از ۸۵ کشور شرکت‌کننده توافق‌نامه را امضا کردند.