about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

لوازم‌تحریر دیجیتالی مایکروسافت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در اجلاس مایکروسافت بیلد 2016 اعلام شد در به‌روزرسانی سالانه‌ی ویندوز که در تابستان منتشر می‌شود ویژگی «ویندوز اینک» (Windows Ink) به ویندوز 10 اضافه خواهد شد.
برایان روپر (Bryan Roper)، مدیر تولید گروه ابزارها و ویندوز مایکروسافت گفت: «ویندوز 10، 8 میلیون کاربر ماهانه و 2 میلیون کاربر روزانه‌ی فعال دارد و 72 درصد کاربران ویندوز در طول روز حداقل یک ساعت از قلم و کاغذ برای یادداشت‌برداری استفاده می‌کنند.»
ویندوز اینک و قلم نوری مایکروسافت به کاربران این امکان را می‌دهد تا در ابزارهایی که از ویندوز 10 پشتیبانی می‌کنند، یادداشت‌برداری کرده یا طراحی کنند. کاربران این قابلیت را دارند که یادداشت‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته و یا آن را به یادآور دستیار صوتی مایکروسافت اضافه کنند. از قابلیت‌های دیگر این قلم می‌توان به امکان ویرایش، حذف و برجسته کردن متن‌ها را به کاربر می‌دهد. اگر کاربر از این قلم نوری روی نقشه استفاده کند، برنامه به‌صورت هوشمند، فاصله‌ی بین دونقطه را مشخص می‌کند. از این قلم می‌توان در محیط‌های برنامه‌نویسی نیز استفاده کرد.
روپر از خط کش جدید مایکروسافت نیز رونمایی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا خطوط صاف ایجاد کرده، اندازه‌گیری کند.
در اجلاس بیلد مایکروسافت اعلام شد قابلیت‌های این قلم به توسعه‌دهنده‌ها و طراحان اجازه می‌دهد تا بتوانند راحت‌تر برنامه‌ها و طرح‌های خود را تولید کنند و به مرور زمان ویژگی‌های بیشتری به این قلم و کاربردهای آن اضافه خواهد شد.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.